ekonomijobb.se

logga

Erfaren inköpare till spännande konsultuppdrag

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-10-13

Ansök nu

Erfaren inköpare till spännande konsultuppdrag

Nu söker vi dig med ett positivt och lösningsorienterat förhållningssätt till ett utvecklande uppdrag som inköpare till vår kund inom fordonsindustrin. Har du minst sex års erfarenhet av arbete som inköpare och är trygg i förhandlingar? Då kan det här vara nästa roliga utmaning för dig! Vi intervjuar löpande, så varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Vänligen ansök med ett Cv på engelska!

Arbetsbeskrivning

I rollen som inköpare hos vår kund inom fordonsindustrin är du ansvarig för den dagliga affären med våra leverantörer och tvärfunktionella team som FoU (forskning och utveckling), leverantörskvalitet, logistik och kapacitetshantering. Inom detta område kommer du att vara delaktig i några av de viktigaste implementeringarna som gör verksamheten bättre. Du är expert på dina egna affärsområden, där du kommer att hantera kapacitet, designförändringar och ledningsbegränsningsfrågor. Du kommer också att bidra till de årliga förhandlingarna och fastställa långsiktiga inköpsstrategier.

Huvudsakliga arbetsområden:

- Orderhantering
- Agera om designförändringar inom projekt och nya inköp.
- Riskhantering
- Leverantörsfrågor
- Kapacitetshantering
 

Vem söker vi?

Till det här roliga och utvecklande uppdraget som inköpare söker vi dig som är positiv och driven, men som samtidigt kan behålla fokus i flertalet processer samtidigt.

Kvalifikationer:

- Minst kandidatexamen inom relevant område.
- Minst sex års arbetslivserfarenhet från inköp.
- God förhandlingsförmåga.
- God analytisk och problemlösande förmåga.
- Flytande i engelska.
 

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett roligt och utvecklande uppdrag hos vår kund i Göteborg, med start 1/10, 2021 och pågår till den 31/3, 2022.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Albin Caspersen, albin.caspersen@jurek.se.

Dela detta jobb

logga
Erfaren inköpare till spännande konsultuppdrag

Jurek