ekonomijobb.se

Logo

Erfaren hyresadministratör till SBF Bostad

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2019-12-26

Ansök nu

Erfaren hyresadministratör till SBF Bostad

Har du erfarenhet av hyresadministration och vill arbeta på en familjär arbetsplats – där alla arbetar tillsammans för att nå gemensamma mål? Beskrivs du av dina kollegor som strukturerad, engagerad och lösningsorienterad? Vill du hitta en arbetsplats där du kan stanna? Då kan det vara dig vi söker till SBF!

Arbetsbeskrivning
SBF har valt att flytta sin hyresadministration från Malmö till Stockholm och söker därför en hyresadministratör som vill bli en del av teamet på ekonomiavdelningen. Du kommer att ansvara för koncernens hyresadministration och vara kontaktperson gentemot hyresgäster i hyresbetalningsärenden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:

  • Hyresadministration som omfattas av hyresavisering, löpande kontakt med inkassobolag, OCR inläsningar, registervård i fastighetssystemet, fastighetsmoms och indexuppräkningar
  • Hantering av hyresredovisning, ta fram rapporter samt ha kontakt med SCB gällande uthyrning
  • Att ansvara för företags leverantörsreskontra. Scanningen av fakturor är outsourcad men du kommer att säkerställa attestflödet, hantera kontering och verifiera leverantörsfakturor.
  • Hantering av löpande redovisning, balansavstämningar samt assistera inför kvartals- och årsbokslut

Vidare kommer du att vara delaktig i bolagets utveckling och digitalisering av hyresadministrationen och den löpande verksamheten runt detta.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av hyresadministration och kunskap inom det hyresjuridiska området. Vi ser det som starkt meriterande om du har erfarenhet även av löpande redovisning och hantering av leverantörsfakturor – men kommer att lägga störst vikt vid dina personliga egenskaper.

För att lyckas i rollen hos SBF tror vi att du har ett lösningsorienterat förhållningssätt, och ett intresse att ständigt utvecklas i din yrkesroll. Du har en god förmåga att strukturera och organisera, och kan på ett effektivt sätt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Som person är du positiv, har en stark laganda och trivs i en roll där du får ta stort eget ansvar. Vidare behöver du ha goda kunskaper i både svenska och engelska, samt en god förmåga att sätta dig in i nya system.

Du erbjuds en möjlighet att utvecklas på en affärsdriven och familjär arbetsplats – som arbetar tillsammans för att ge sina kunder bästa möjliga service. Kontoret är beläget på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm.

I denna rekrytering samarbetar SBF Bostad med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Om verksamheten
SBF investerar i svenska bostadshyresfastigheter i tillväxt- och pendlingsorter. Vårt perspektiv som fastighetsförvaltare är långsiktigt vilket innebär att vi eftersträvar en god servicenivå som skapar trivsel, låga vakanser och därmed stabila löpande hyresintäkter som kommer våra investerare till godo. Vi förvaltar fastigheter till ett värde om cirka 880 Mkr, på 10 orter i Sverige.

Sökord: Administratör, Handläggare, Service, Projektadministratör, Koordinator, Administrativ Support, Hyresadministration, Hyresadministratör, VITEC hyra, Palette.

Dela detta jobb

Logo
Erfaren hyresadministratör till SBF Bostad

Jurek Bemanning