ekonomijobb.se

logga

Erfaren Ekonomichef till Anker AB

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-10-12

Ansök nu

Erfaren Ekonomichef till Anker AB

Vill du arbeta i ett bolag roll i tillväxt i en dynamisk miljö med fokus på god samarbetsförmåga och möjlighet att påverka.
Rollen som ekonomichef på Anker AB innebär möjlighet att bidra till utveckling i en familjär organisation med högt till tak.

Arbetsuppgifter

Hos Anker AB kommer du att ha ett övergripande redovisningsansvar för den svenska verksamheten vilket innebär allt ifrån det dagliga ekonomiarbetet till planering och koordinering av månads- och årsbokslut. Du kommer även ansvara för kvartalsprognoser och budget samt rapporteringen till moderbolaget. Du trivs med att driva förbättringsprojekt och skapa effektivitet både genom systemutveckling och coachning av medarbetare. Du kommer tillhöra ett team med en redovisningsekonom och rapportera till VD.

Dina arbetsuppgifter innebär bl.a.

• Ekonomichef för övergripande ansvar för Anker Ab
• Dagligt ekonomiarbete
• Kvartalsprognoser
• Budget
• Månadsbokslut
• Årsbokslut
• Rutiner kring avtal.
• Slutattest av fakturor och betalningar
• Ad hoc uppgifter

Vem är du?

Vi söker dig som har en eftergymnasial examen inom ekonomi samt minst 7 års erfarenhet av kvalificerad redovisning. Som person är du proaktiv, engagerad, driven och lösningsorienterad. Du har en naturlig fallenhet för att skapa struktur och se helheten, en entusiasm att vilja bidra med teamkänsla och öppenhet för förändringar.

Du har erfarenhet av att leda ett team och förmågan ställa krav i förändringsarbete. Du har god datavana och systemintresse och är en erfaren användare av Excel. Har du tidigare arbetat med Navision och systemuppgraderingar och har ett intresse för automatisering är det ett plus. Du talar även svenska och engelska flytande.

Vi erbjuder

Du kommer vara placerad på vårt kontor i Halmstad med möjlighet till flexibilitet ett par dagar i veckan. Du erbjuds en varierad och flexibel tjänst i ett växande bolag.
I den här rekryteringen samarbetar Anker AB med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel. 070 751 93 43 alternativt marie.kallstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Anker AB ägs sedan 2014 av Aarsleff rail som är Danmarks största järnvägsentreprenör.

Anker AB grundades år 2000 och arbetade då enbart med järnvägsprojekt. Därefter utvecklades verksamheten även mot spårväg och vi har sedan ett antal år även ett väletablerat drifts och underhållskontrakt för spårvägen i Norrköping där vi investerat i specialbyggda fordon som är konstruerade för att ständigt kunna underhålla spåren så att kollektivtrafikens framdrift inte påverkas.

Dela detta jobb

logga
Erfaren Ekonomichef till Anker AB

Jurek