ekonomijobb.se

Erfaren ekonomiassistent till innovativt bolag

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-05-13

Ansök nu

Erfaren ekonomiassistent till innovativt bolag

Vi söker dig med erfarenhet och förståelse för ekonomiflödet med intresse av att jobba som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra. Tillsammans med dina kollegor kommer du ansvara för flödet, och du kommer bli en del av en engagerad grupp med framåtanda. Detta bolag inom fordonsindustrin andas nytänk och växer så det knakar, och deras ambition är att du långsiktigt ska vara med på deras resa! Till dig med erfarenhet och intresse för ekonomiflödet- välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten
Academic Work söker en erfaren ekonomiassistent för ett långsiktigt uppdrag till vår kund inom fordonsbranschen. Här får du möjlighet att arbeta på ett kompetenscentrum som syftar till att vara den finansiella funktionen som levererar tjänster inom redovisning, kontroll, leverantörsskulder, kundfordringar, skatt och juridiska tjänster med ett högt fokus på kvalitet, effektivitet och kundrelationer.

Du kommer att arbeta inom en matrisorganisation på ett litet bolag inom en stor koncern, där bolaget fortfarande är i uppstartsfasen vilket ger dig möjlighet att vara med på en spännande utvecklingsresa.

Du kommer att tillhöra en grupp om 10 personer där samtliga arbetar som ekonomiassistenter. Kulturen på bolaget präglas av högt driv och engagemang där alla strävar mot samma mål samtidigt som stor viktpunkt ligger på öppenhet, gemenskap och stöttning. Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med hela ekonomiska flödet med fokus på kundreskontra för att på sikt växa in i rollen och organisationen och få mer ansvar.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig tillsvidare. Ambitionen är att du på sikt ska bli anställd direkt hos kund, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent kommer du arbeta med fakturahantering och leverantörsreskontra, där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för att säkerställa hög kvalité och effektivitet gentemot era kunder.

Du kommer till exempel att:

 • Ansvara för fakturahantering och löpande arbete kring detta

 • Säkerställa kontinuerlig kvalitet i redovisningen av leverantörsfakturor

 • Ha löpande dialog med andra funktioner i verksamheten och vara ett stöd till de

Tjänsten passar dig som ser dig långsiktigt i denna roll med ambition att jobba på ett bolag där du förväntas växa och utvecklas tillsammans med dem!

Vi söker dig som

 • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande erfarenhet inom området

 • Har kunskap och stort intresse för ekonomi

 • Har tidigare erfarenhet av fakturahantering och leverantörsreskontra

 • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av SAP

Som person är du driven och nyfiken på att lära dig nya saker. Du är ansvarstagande och gillar att jobba i ett högt tempo och är dedikerad till dina arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna kräver även att du är strukturerad, noggrann och säkerställer hög kvalité i ditt arbete. Vidare har du en förmåga att prioritera rätt saker i rätt tid. Du beskrivs som en teamplayer som gillar att samarbeta med dina kollegor och bidrar med härlig energi och engagemang till gruppen!

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid, tillsvidare

 • Placering: Göteborg, Lindholmen

 • Lön: Timbaserad månadslön

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Erfaren ekonomiassistent till innovativt bolag

Academic Work