ekonomijobb.se

logga

Erfaren ekonomiassistent till bolag i söderort

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-15

Ansök nu

Erfaren ekonomiassistent till bolag i söderort

Arbetsbeskrivning

I rollen som ekonomiassistent kommer du jobba självständigt och i en stöttande roll gentemot ekonomichefen och övriga ekonomiteamet. 

Vem är du?

Vi söker dig med utbildning inom ekonomi och minst några års erfarenhet av rollen som ekonomiassistent. Du har gjort det mesta på en ekonomiavdelning förutom lön och årsredovisning/inkomstdeklaration. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet från producerade bolag (förståelse för lagerhantering). Då kunden är en internationell koncern har du även bra kunskaper i engelska. Erfarenhet av affärssystemet SAP är meriterande. 

Som person är du flexibel, självständig och prestigelös. Det är viktigt att du trivs i en organisation med högt tempo och att du kan och trivs med att arbeta självständigt men samtidigt vara en viktig medarbetare i ett team. 

Du erbjuds

Du erbjuds en roll som ekonomiassistent på ett uppdrag hos en av våra kunder. Uppdrag är start omgående och förväntas fortlöpa i 6 månader med chans till förlängning. Kunden ingår i en större internationell koncern och har tighta deadlines och där av kan det förekomma arbete under julen och mellandagarna. Kontoret är beläget vid Kungens kurva i södra Stockholm. Arbetstiden är beläget till 8:00-17:00 men med möjlighet till flex.

Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall via mail: sophie.hersvall@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

logga
Erfaren ekonomiassistent till bolag i söderort

Jurek