ekonomijobb.se

logga

Erfaren ekonomiassistent till bolag i Farsta

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-30

Ansök nu

Erfaren ekonomiassistent till bolag i Farsta

Arbetsbeskrivning:

För kunds räkning söker vi nu en engagerad och erfaren ekonomiassistent på deltid som ska axla helhetsansvar för kund- och leverantörsreskontror samt administrativa arbetsuppgifter. Du kommer vara placerad på kunders kontor i Farsta och ingå i teamet för ekonomi och administration på två personer och rapporterar till ekonomichefen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:

Daglig löpande arbete
Hantering kund- & leverantörsreskontran
Sköta in- och utbetalningar
Viss månadsavstämning i samband med månadsbokslut
Hantering av post
Ansvarig för kontorsmaterial (beställa in etc)
Stämma av kvitton mot anställdas reseräkningar i samband med lön
Vem är du?

Vi söker dig som har ekonomiutbildning motsvarande gymnasieekonom, har minst ett par års erfarenhet av varierat arbete på en ekonomiavdelning inklusive leverantörsreskontra och kundreskontrahantering. Vidare är du noggrann och strukturerad och van att arbeta självständigt.. Det är meriterande om du har arbetat i affärssystemet Monitor.

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag med start 1 november och omfattar deltid med varierande antal timmar. Under november kommer det dock bli minst 3-4 dagar i veckan, eventuellt heltid. Uppdraget löper fram till sista februari 2021 och det finns stor chans till förlängning ett par månader eller en tillsvidare anställning. Du kommer vara placerad i nyrenoverade och stora lokaler (möjlighet till eget rum finns vid behov) på kundens kontor i Farsta.

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande! Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.
Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall på sophie.hersvall@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Dela detta jobb

logga
Erfaren ekonomiassistent till bolag i Farsta

Jurek