ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Erfaren ekonomiassistent sökes till välkänt bolag i Helsingborg

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-09

Ansök nu

Erfaren ekonomiassistent sökes till välkänt bolag i Helsingborg

 

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


Erfaren ekonomiassistent sökes till välkänt bolag i Helsingborg

Har du erfarenhet från att ha arbetat med ekonomi och har en relevant utbildning? Har du ett sinne för siffror och en administrativ ådra? Vill du få möjlighet att arbeta i en utvecklande miljö på ett väletablerat bolag? Då ska du söka denna tjänst idag! 

ARBETSUPPGIFTER
Som Ekonomiassistent kommer du att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter på en bolagets ekonomiavdelning. Du kommer få utföra en bredd av operativa uppgifter och har en viktig roll i att säkerställa leveransen av ekonomiska processer. Arbetsuppgifterna varierar men du kommer ansvara för praktiskt bokföringsarbete, kund- och leverantörsfakturor samt administrativt chefstöd. Du ges en unik chans att utveckla dina kunskaper och förvalta din potential och kommer på sikt delta i strategiskt förbättringsarbete. 

Du kommer exempelvis utföra arbetsuppgifter som: 

 • Kund- och leverantörsreskontra. 

 • Löpande bokföring. 

 • Bokslutsarbete. 

 • Administrativa uppgifter och chefsstöd. 

 • Kontroll av fakturor och kontering. 

 • Uppföljningar och kontoavstämningar. 

 • Besvara förfrågningar. 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Ekonomiassistent ser vi att du har ett gediget intresse för ekonomiområdet. Du har flerårig erfarenhet inom området och med fördel relevant utbildning. Därtill har du en fallenhet för siffror samt ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Du trivs med att arbeta självständigt, är initiativtagande och kan arbeta i ett högt arbetstempo. Vidare har du en känsla för detaljer, är kvalitetsmedveten och har en prestigelöshet som driver dig framåt. 

Viktigt för tjänsten: 

 • Flerårig erfarenhet inom området och/eller utbildning inom ekonomi. 

 • Van användare av Excel och andra affärssystem. 

 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift. 

 • God kommunikations- och samarbetsförmåga. 

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Ekonomiassistent är ett konsultuppdrag med start omgående där du arbetar hos vår välkända kund i Helsingborg. Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag och du tillhör ett större team som arbetar i trevliga lokaler. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult. Det finns goda möjligheter att i förlängningen få en anställning direkt hos vår kund. 

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Amanda Ring på via 0738-617273 eller amanda.ring@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Erfaren ekonomiassistent sökes till välkänt bolag i Helsingborg

Eterni Sweden AB