ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Har du många års erfarenhet som ekonomiassistent? Är du redo för nya utmaningar? Då har du kommit rätt! Vi på Vindex är just nu på jakt efter en Ekonomiassistent med fokus på kundreskontra till vår kund Elisa Polystar. Rekryteringsprocessen sköts i sin helhet av oss på Vindex, medan anställning erbjuds direkt hos Elisa Polystar. 

I rollen som Ekonomiassistent tillhör du ett engagerat team där du framförallt hanterar bolagets kundreskontra, men också viss bokföring, projektredovisning och momshantering. 

Om Elisa Polystar 

Elisa Polystar är en växande internationell mjukvaruverksamhet som levererar automation, AI och analys för nätoperatörer i världen. Elisa Polystars vision är att förse leverantörer av kommunikationstjänster med lösningar som gör det möjligt att driva helt självkörande nätverk. Med bakgrund av att vara Finlands största leverantör av kommunikationstjänster, utvecklas Elisa Polystars lösningar i ett livenätverk, med fördelar för nätoperatörer i åtanke.

Elisa Polystar erbjuder dig en arbetsplats där du kan påverka viktiga beslut som påverkar internationella operatörer direkt. Med ett innovativt tänk arbetar Elisa Polystar med nya verktyg för att skapa automatisering och analys som ger insikt och löser kund-, tjänste- och nätverksproblem.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Hantering av samtliga externa och interna kundfakturor 

  • Påminnelse – och inkassohantering 

  • Kreditfakturor 

  • Avstämning av balansräkningskonton

  • Dagligen granska banktransaktioner 

  • Fakturering och rapportering av projekt

  • Momshantering av såväl svensk som utländsk moms

  • Förekommande ad hoc-uppgifter 

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har en universitetsutbildning inom ekonomi eller motsvarande. Du har 5-10 års arbetslivserfarenhet på en ekonomiavdelning, gärna inom kundreskontra. Utöver det har du god förståelse för momshantering och projektredovisning. Vi värdesätter därtill ditt genuina systemintresse inför bolagets kommande systemimplementation. Vidare kommunicerar du obehindrat på såväl svenska som engelska, i tal och skrift. 

Som person är du en sann teamplayer som är kund-och serviceinriktad. Du är strukturerad och noggrann med en känsla för detaljer. Därtill har du ett proaktivt arbetssätt där du ständigt strävar mot uppsatta mål och deadlines. Till sist är du glad och social med en positiv inställning! 

Sök rollen idag! 

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer SJEKASS2071. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Sara Johansson vid fler funderingar kring rollen.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Rekryteringsföretag Ekonomiassistent

Ekonomiassistenter rekryteras av Vindex varje vecka. Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister.

Erfaren Ekonomiassistent med fokus på kundreskontra till Elisa Polystar

Företag Vindex AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-22

Ansök nu

Dela detta jobb