ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Erfaren Controller till vår kund på Öland

Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-15

Ansök nu

Erfaren Controller till vår kund på Öland

 

 

Om företaget

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 500 anställda.

 

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande.

 

Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Dina arbetsuppgifter

 

För kunds räkning söker vi nu en kvalificerad Controller till deras verksamhet på Öland. Uppdraget är på 60%, dvs 3 dagar i veckan, och beräknas pågå i minst 10 månader med start 1 februari.

 

 

I rollen som controller arbetar du aktivt med att stödja chefer i arbetet med att höja organisationens effektivitet och verka för en god ekonomi.

 

I arbetsuppgifterna ingår redovisning samt att stötta verksamheten i budget- och prognosarbete, uppföljning av ekonomi och kvalitet, analys, bokslutsarbete samt utrednings- och förbättringsarbete. Arbetet innebär att greppa små och stora frågor och att snabbt ställa om med stor flexibilitet, öppenhet och prestigelöshet. Organisationen arbetar bland annat i ekonomisystemet Visma och analysverktyget QlikSense.

Du ingår i ett team och samverkan sker dagligen med kollegor såväl i ditt närmsta team som med andra kontaktytor internt.

Din profil

 

Vi söker dig som har en högskoleexamen inom ekonomi samt arbetslivserfarenhet från en roll som Controller med ovan beskrivna ansvarsuppgifter. Det är mycket meriterande om du dessutom har erfarenhet från offentlig verksamhet.

 

Du är driven, systematisk, analytisk och initiativrik i ditt sätt att arbeta. Det är av stor vikt att du är kommunikativ och har en god pedagogisk förmåga då du ska kunna förmedla kunskap om ekonomiska förutsättningar och system till verksamhetsansvariga chefer. Ekonomiarbetet är ofta tidsstyrt och ställer därför stora krav på din förmåga att snabbt sätta dig in i frågeställningar, se sammanhang och hantera tidspress.

 

Då uppgifterna till stor del handlar om att ge stöd och service i verksamheten är det viktigt att du är serviceinriktad, har god samarbetsförmåga och kan skapa förtroendefulla relationer.

 

Tjänsten kräver mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt goda kunskaper i Officepaketet. Erfarenhet av arbete i större ekonomisystem och analysverktyg ses som meriterande.

 

Låter det intressant?

Har du frågor, så tveka inte att kontakta Anna Svensson på anna.svensson@premier.se

Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se

 

Då tillsättning av denna tjänst kommer att ske omgående ber vi dig att inte vänta med din ansökan utan skicka gärna in den redan idag eller senast 18 januari 2023.

 

 

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

 

Att arbeta som konsult på Premier

 

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder.

 

För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda.

 

Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

 

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet.

Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Dela detta jobb

logga
Erfaren Controller till vår kund på Öland

Premier Service AB