ekonomijobb.se

Erfaren bolånehandläggare

Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-23

Ansök nu

Erfaren bolånehandläggare

Vår bankaffär växer och vi vill givetvis möta det ökade behovet, därför söker vi nu dig. Är du kunnig och erfaren inom bolånehantering? Vill du arbeta på en arbetsplats där vi prioriterar glädje, utveckling och kunden i allt vi gör? Då tycker vi att du ska hör av dig. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet
Som bolånehandläggare blir du en nyckelperson i hanteringen av inkommande kreditansökningar. Du kommer i huvudsak arbeta med att handlägga bolån, vilket innebär att du vägleder, riskbedömer och tar ett helhetsansvar för kundens hela ekonomi. Genom att förstå kundens behov och förutsättningar hjälper du till att analysera och kartlägga hur vi bäst kan leverera kundnytta och hitta rätt potentialer. Du är en del av bank privat där ett tätt samarbete med dina privatrådgivarkollegor är A och O. I jobbet kommer du ha kundkontakt, med telefon och dator som dina främsta arbetsverktyg.

Vi erbjuder dig:
Vi erbjuder dig en för i branschen unik möjlighet att jobba i ett kundägt lokalt bolag med ett komplett kunderbjudande under samma tak. Vi hjälper dig bredda dina kunskaper inom bankaffären och vi tror och hoppas att det här bara starten på din jobbresa tillsammans med oss. Vi tillämpar ett coachande ledarskap och tar tillsammans fram individuella kompetensutvecklingsplaner utifrån ditt och verksamhetens framtida behov. Länsförsäkringar Bergslagen är en trygg arbetsgivare med mer än 170 års erfarenhet i branschen.

Vem är du?
Vi söker dig som är swedsec licencerad (bolån) och som också har erfarenhet av att arbeta med just bolånehandläggning. Som person ser vi att du trivs med att, på ett pedagogiskt sätt, kommunicera med olika typer av människor. Din förmåga att samverka, leverera service och skapa relation med kund såväl som kollegor är viktiga framgångsfaktorer hos oss. Då vi ser ett växande intresse för vår bankaffär är det viktigt att du trivs i ett resultatorienterat klimat där du tillsammans med oss alltid jobbar med kundens bästa i fokus.    

Låter det intressant?
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen? Ring Försäljningschef Privat Bank  Magnus Rosengren 070-676 02 96 eller alternativt HR-generalist Anne Pettersson 073-800 43 03.

Fackliga representanter är Helena Lindberg 021-19 01 85 för Forena och Linda Kamsvåg 021-19 02 19 för Akademikerföreningen. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Västerås.

Vi gör allt vi kan för att främja en fördomsfri rekryteringsprocess och inkluderar därför tester som en del av urvalsarbetet. Vi eftersträvar och jobbar aktivt med att främja mångfald, olikheter är för oss en viktigt styrka.

Välkommen med din ansökan senast 23 februari.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och gjort vårt medieval. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

 

Vi på Länsförsäkringar Bergslagen är 320 engagerade medarbetare som bor där våra kunder bor, handlar i samma affärer och har samma väder. Med kontor i Västerås, Örebro, Sala, Köping, Karlskoga och Lindesberg finns vi nära drygt  kunder – som alla tillsammans äger bolaget. Det gör att vi är försäkringsbolaget och banken som förstår vad våra kunder behöver för att känna trygghet för familjen, sina ägodelar, företaget och sina pengar. Allt samlat på ett ställe – genom hela livet.

Dela detta jobb

Erfaren bolånehandläggare

Länsförsäkringar Bergslagen