ekonomijobb.se

Logo

Entusiastisk löneadministratör till bolag på Kungsholmen

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2019-07-12

Ansök nu

Entusiastisk löneadministratör till bolag på Kungsholmen

Har du några års erfarenhet av arbete i löneprocessen och söker efter nya utmaningar? Är du kommunikativ, entusiastisk och är hungrig på att lära dig mer om lönearbetet? Brinner du för lön och har förmågan till ett lösningsfokuserat arbetssätt?
Då kanske detta uppdrag är något för dig!

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu, för vår kunds räkning, en löneadministratör till deras kontor på Kungsholmen som ska arbeta tillsammans med två kollegor i lönegruppen. Löneteamet ansvarar för koncernens fyra bolag och hanterar ca 1000 löner tillsammans. Under 2017 lades lönerna ut på en extern leverantör och lönehanteringen flyttades ut till ett Shared Service Center inom koncernen.

Som löneadministratör i denna roll kommer du arbeta med att förbereda löneökningen genom att förbereda data och arbeta löpande med administrationen kring löneprocessen. Du kommer arbeta med att lägga in sjukfrånvaro och föräldraledigheter, ansvara för att all data gällande övertid, bilförmåner, bonusar förs korrekt in i systemet. Du kommer även arbeta med kvalitetssäkring i lönearbetet genom att utföra avstämningar och kontroller.

Vem är du?
Vi söker dig som arbetat 1-3 år med löneadministration och har arbetat med olika delar av processen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en positiv person som har förmåga till att anpassa sig i olika situationer och har ett öga för förbättring.
Vidare är du kommunikativt lagd och trivs i en supporterade roll. Du kan på ett naturligt sätt ta för dig av nya uppgifter och räds inte för nya utmaningar. Du trivs i att arbeta i ett högt tempo och i en föränderlig miljö, där du har möjlighet att ge förlag på förändring och processförbättring.
För att lyckas i rollen har du goda kunskaper i Excel och kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.

Du erbjuds
En spännande och utmanande roll där du får chansen att lära sig mer av arbetet som löneadministratör. Du kommer arbeta tillsammans med två kollegor och rapportera till lönechefen. I denna roll kommer du ha kul på jobbet och arbeta tillsammans med härliga kollegor med mycket humor!

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer arbeta ute hos vår kund men vara anställd som konsult hos Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget beräknas starta omgående och kommer pågå under minst fyra månader framåt.
Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se.

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Sökord: Löneadministratör, Lönekonsult, Löneansvarig, Payroll, Payroll Administrator, Lön, Lönesekreterare, Lönespecialist, Lönechef, Lönehantering, Payroll service, Lönebyrå, Lönesystem, comp&Ben, Payroll Assistant, Payroll Specialist, HR Payroll Administrator, Salary Specialist, lönecontroller

Dela detta jobb

Logo
Entusiastisk löneadministratör till bolag på Kungsholmen

Jurek Bemanning