ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Entreprenadupphandlare till konsultuppdrag

Företag ValueOne AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-04

Ansök nu

Entreprenadupphandlare till konsultuppdrag

ValueOne söker skickliga och erfarna entreprenadupphandlare för uppdrag hos våra kunder, främst i Stockholmsområdet. Har du arbetat några år med upphandling av entreprenad och underentreprenad inom bygg, anläggning eller energi? Har du dessutom kunskaper inom ABT/AB kan du vara den vi söker.

Vi på ValueOne har över tio års erfarenhet av interim, rekrytering och verksamhetsutveckling inom supply chain. Vi rekryterar och tillsätter chefer och specialister till roller inom inköp, logistik och planering i en mängd olika branscher och har ett väl utvecklat kontaktnät inom bland annat läkemedel, retail samt tillverkande industri.

Vi söker nu efter kunniga och erfarna entreprenadupphandlare med kunskaper inom entreprenadjuridik. Du bör ha minst fem års erfarenhet av entreprenadupphandling och vara van att driva och genomföra upphandlingar. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom ekonomi, teknik eller juridik.

Du bör även ha erfarenhet av:

  • Planering och genomförande av upphandlingar
  • Förhandling med leverantörer och underentreprenörer
  • Upprättande av förfrågningsunderlag och övriga upphandlingsdokument
  • Genomförande och uppföljning av förfrågningar och anbud
  • Utvecklingen på leverantörsmarknaden

Är du dessutom tillgänglig med kort varsel ser vi det som ett extra plus. Som person bör du vara självgående med en stark egen drivkraft och ha lätt för att ta initiativ. Du har god samarbetsförmåga och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter.

Som konsult hos ValueOne ges du möjlighet till personlig samt professionell utveckling och får ingå i ett erfaret team med stor kompetens. Vi är specialister inom Supply Chain Management och kan erbjuda dig en möjlighet att utvecklas och utmana din yrkeskompetens och ledarförmåga genom spännande uppdrag inom en mängd olika branscher.

Ansökan

Känner du igen dig i beskrivningen ovan och är redo för ett nästa steg i arbetslivet rekommenderar vi att du skickar in din ansökan snarast. Har du frågor är du välkommen att kontakta Olof Widmark på tel. 070 786 80 99. 

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 

 

Dela detta jobb

logga
Entreprenadupphandlare till konsultuppdrag

ValueOne AB