ekonomijobb.se

logga

Entreprenadupphandlare till företag i Stockholm

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2021-08-13

Ansök nu

Entreprenadupphandlare till företag i Stockholm

ValueOne söker en driven och självgående entreprenadinköpare för ett konsultuppdrag hos vår kund inom anläggningsbranschen i Stockholm. Uppdraget ska starta snarast. Det löper på minst tolv månader med stora utsikter till förlängning.

Om rollen

I rollen ska du arbeta med entreprenadupphandlingar av anläggningsarbeten i anslutning till projektet Förbifart Stockholm.   

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som är högskoleutbildad inom ekonomi, teknik eller liknande och har kommit några år in i karriären. Du bör ha erfarenhet av entreprenadupphandling inom anläggning och gärna också byggindustrin. Rollen kräver goda kunskaper inom entreprenadjuridik speciellt avtal inom ABT06 och motsvarande. Kunskaper i LOU är också önskvärt. Du kommer att ingå i en inköpsgrupp bestående av 6-8 personer.

Dina personlig egenskaper är viktiga för rollen. För att bli framgångsrik i uppdraget är det viktigt att du har förmåga att självständigt och engagerat driva dina arbetsuppgifter och att du har hög arbetskapacitet. Vidare ser vi gärna att du har ett strukturerat arbetssätt, god analytisk förmåga och lätt för att samarbeta med andra. 

Ansökan

Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 

Dela detta jobb

logga
Entreprenadupphandlare till företag i Stockholm

ValueOne AB