ekonomijobb.se

Engagerade försäkringsrådgivare till Team Kväll & Helg!

Ort
Utgår

2019-09-29

Ansök nu

Engagerade försäkringsrådgivare till Team Kväll & Helg!

Är du student och gillar kundservice, rådgivning samt försäljning samtidigt som du vill jobba i ett stort, härligt team med höga mål? Då har vi arbetet för Dig! Vi söker nu motiverade medarbetare till vår kvälls- och helgbemanning på vårt kontor i Malmö.

Ditt uppdrag:

I din roll arbetar du med att hjälpa våra kunder att hitta rätt försäkringslösning som hjälper de i deras vardag. Dessutom bokar du in kunder till rådgivningsmöten på vår bank. Du säljer in våra olika tjänster och produkter till såväl nya som befintliga kunder via inkommande och utgående telefoni.

Du ingår i ett dynamiskt gäng där hela teamet jobbar tillsammans för att nå teambudget, öka kompetensen och uppnå resultat. För att du ska få bästa tänkbara förutsättningar ger vi dig en bred djupgående utbildning i syfte att uppnå bästa möjliga resultat.

Dina arbetstider är; måndag-fredag, kl. 16.00-22.00 & lördag-söndag kl. 10.00-15.00. Du har två valmöjligheter, antingen att arbeta 45 timmar eller 67,5 timmar per månad. Detta kan diskuteras under intervjun. Din lön består av en fast timlön enligt kollektivavtal.

Din profil:

Du är energisk, förtroendeingivande och lättlärd. Du trivs med att jobba mot uppsatta mål och med många kundkontakter, vilket du visar genom högt eget driv och engagemang. En god datorvana och mycket goda kunskaper inom svenska i både tal och skrift är en förutsättning för rollen. Övriga språkkunskaper och erfarenhet från försäljning samt kundtjänst är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Frågor?

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten och Länsförsäkringar Skåne, så är du välkommen att kontakta Rådgivningschef Peter Gunnarsson på peter.gunnarsson@lansforsakringar.se.

Facklig kontaktperson för Forena är Michel Gullstrand, 040 – 633 8265.

Ansvarig HR är Jeanette Mellborg, jeanette.mellborg@lansforsakringar.se.

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan senast 29/9.

Så tänker vi
Vi arbetar för att ge våra kunder ett enklare och tryggare liv. Det gör vi genom våra kompletta erbjudanden av försäkrings-, bank-, och fastighetsförmedlings-tjänster. Eftersom våra kunder äger oss är det också naturligt att vi engagerar oss längre än så genom vårt samhällsengagemang och breda utbud av kunskap och råd kopplat till boende, företagande, hälsa och ekonomi. 
Det går väldigt bra för oss och därmed också för våra 450 000 delägare i Skåne.

Så jobbar vi
Varje dag hjälper vi våra kunder, delägarna, att få ett enklare och tryggare liv. En anledning till att vi lyckas så bra är vår starka värdegrund och att vi alltid vill göra det där lilla extra, både för kunderna och för varandra. Så, vill du engagera dig och utvecklas tillsammans med härliga kollegor är vi säkra på att du kommer att trivas hos oss. Så enkelt är det.

Kort om tjänsten

Anställningsform
Visstid 

Sista ansökningsdag:
2019-09-29

Arbetsplats
Malmö 

Dela detta jobb

Engagerade försäkringsrådgivare till Team Kväll & Helg!

Länsförsäkringar Skåne