ekonomijobb.se

logga

Engagerad HR Chef till Sanoma Utbildning

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-01

Ansök nu

Engagerad HR Chef till Sanoma Utbildning

Sanoma Utbildning är ett av Sveriges ledande läromedelsförlag och ingår i den internationella koncernen Sanoma Learning.
Lockas du av en organisation som kännetecknas av nyfikenhet, lärande och inspiration? På Sanoma Utbildning satsas det stenhårt på en innovativ och engagerad miljö och nu får du chansen, som vår nya HR Chef, att ta del av och påverka den vidare!

Som HR Chef på Sanoma Utbildning arbetar du strategiskt och operativt med HR frågor i nära samarbete med chefer och ledare inom organisationen, vilket innebär att du är ansvarig för alla HR processer. Specifikt uppdrag för 2020 är att säkra leverans och genomförande av det pågående kultur- och värderingsarbetet internt. Du rapporterar direkt till vår VD och är medlem i ledningsgruppen.

Andra arbetsuppgifter:

• Fackliga förhandlingar och relationer
• Ledarskapsutveckling, chefsstöd och coaching
• Ansvara för rekryteringsprocesser och upphandlingar av avtal och dialog med
externa leverantörer
• Rapportering till koncern och uppföljning samt HR-administration
• Utveckling av befintliga HR processer både lokalt och från koncernen
• Koordinering av lön till outsourcad partner
• Uppdatering av personalhandbok, policys och andra dokument
• Samverkan med andra HR chefer inom koncernen
• Personalrelaterad internkommunikation

Din bakgrund:

• Minst 7 års erfarenhet av brett operativt HR-arbete, varav minst 3–5 års erfarenhet som HR Business Partner
• Goda kunskaper inom arbetsrätt, fackliga förhandlingar och kollektivavtalstolkning
• Erfarenhet från både större och mindre bolag
• Högskoleutbildning inom HR eller likvärdigt
• Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av förändringsarbete samt internationella bolag. För att lyckas i rollen tror vi att du är en positiv och effektiv person som är bra på att skapa förtroende och goda relationer. Du är tydlig i din kommunikation samt trygg i dig själv och vågar säga vad du tycker. Som person är du självgående, handlingskraftig och strukturerad i ditt sätt att arbeta. Du har lätt för att anpassa dig till nya utmaningar och omständigheter, inte rädd för att hugga i, samt trivs i en miljö som präglas av en innovativ och engagerad kultur.

Vårt erbjudande:

Vi erbjuder dig en chans att arbeta i ett globalt och värdebaserat bolag med god tillväxt och en verksamhet som gynnar utvecklingen av alla, från individnivå till bolagsnivå. Genom våra värderingar Look ahead, Share views, Engage people och Make it happen är alla chefer och medarbetare, både i Sverige och Europa, med och bidrar till visionen om att göra det möjligt för lärare att på bästa sätt hjälpa varje elev att nå sin fulla potential.

Söka tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Du kommer att ha din arbetsplats på Sanoma Utbildnings huvudkontor på Rosenlundsgatan i Stockholm. Har du frågor kring rollen kontakta ylva.ottosson@jurek.se tfn: 073 3914108 . Låter detta som något för dig? Ansök då redan idag. Fackliga företrädare: Unionen, Susanne Enblom, tfn:070 421 60 39 samt SACO, Maria Renck, tfn: 070 848 81 84.

Av lärare - för lärare och elever. Sanoma Utbildning startade 1993. Sedan dess har vi arbetat med att producera både fysiska och digitala läromedel i allt från matematik, språk och samhällskunskap till historia, juridik och filosofi. Vi arbetar från förskolan, hela vägen upp till universitet och högskola. Läs gärna mer på www.sanomautbildning.se

Dela detta jobb

logga
Engagerad HR Chef till Sanoma Utbildning

Jurek