ekonomijobb.se

logga

Engagerad HR Advisor till internationellt bolag

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-06-25

Ansök nu

Engagerad HR Advisor till internationellt bolag

Lockas du av att vara en del av ett internationellt bolag och vill arbeta med HR på nordisk nivå? Trivs du i en roll som innebär en bredd av arbetsuppgifter, både av administrativ och projektledande karaktär? Då kan du vara den vi söker till rollen som HR Advisor hos vår kund!

Om rollen
I rollen som HR Advisor tillhör du ett Nordiskt HR Service Center och fungerar som första kontakt mot både chefer och medarbetare i en bredd av HR-relaterade frågor. Du arbetar dedikerat mot ett av bolagens affärsområden, i nära samarbete med ansvarig HR Business Partner. I dina arbetsuppgifter ingår exempelvis:

• Systemuppdateringar
• Avtalshantering
• Hantera personaldata
• Besvara frågor kopplat till policies/riktlinjer, likväl som att hålla dessa uppdaterade
• Kontrollfunktion i lönefrågor

Du kommer tillhöra ett team om ytterligare två personer, som du arbetar tätt tillsammans med. Vår kund är ett globalt bolag och rollen kommer innebära många kontaktytor.

Vem är du?
Personen vi söker till denna roll har en eftergymnasial utbildning inom PAO eller motsvarande och några års erfarenhet av HR-administration alternativt löneadministration. Vi ser det som en stor fördel om du sedan tidigare har erfarenhet från internationella organisationer och har du dessutom erfarenhet av HR-systemet Workday ser vi det som starkt meriterande.

Dina personliga egenskaper kommer spela en central roll i denna rekrytering och vi söker dig som ofta blir beskriven som initiativtagande, självständigt och engagerad. Du har enkelt för att skapa dig en helhetsförståelse och är duktig på att navigera i en komplex miljö.

Du erbjuds
Hr erbjuds du en spännande möjlighet hos ett internationellt bolag, med stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer vara en del av ett engagerat team och din insats kommer göra skillnad!

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR med start omgående och löpande fram till årsskiftet, med chans till förlängning för rätt person. Är du den vi söker? Skicka då in din ansökan redan idag. Urval och intervjuer hanteras löpande, varför rollen kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se.

Dela detta jobb

logga
Engagerad HR Advisor till internationellt bolag

Jurek