ekonomijobb.se

logga

Engagerad Controller till Ikano Bostad

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-21

Ansök nu

Engagerad Controller till Ikano Bostad

Vi på Ikano Bostad söker en driven controller som vill vara med och stötta och utveckla verksamheten. Den här tjänsten är ett vikariat i ca 1,5 år. Tjänsten är placerad i Sundbyberg.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Controller inom Bostadsutveckling ingår du i det vi kallar affärsstöd. Affärsstöd stöttar resten av verksamheten och du kommer att stötta Business controllers till en början för att efterhand utöka dina kontakter med övrig verksamhet. Du rapporterar till Business controller som ansvarar övergripande för controllingen på Bostadsutveckling. I gruppen ingår ytterligare två controllers.

Arbetsuppgifterna består bland annat av:

  • Uppföljning och analys av enskilda bostadsprojekt (nyproduktion av bostadsrätter)

  • Rapportering och analys av resultatet

  • Tillsammans med seniora Business Controllers stötta i projekten

  • Vara bollplank i ekonomiska frågor och ekonomiuppföljning

  • Budget- och prognosarbete

  • Delta i implementerings av BI system

Vem är du?

Vi söker en person med följande kompetenser och erfarenheter:

  • Civilekonom eller motsvarande med minst tre års erfarenhet av controlling

  • Gärna erfarenhet från arbete med bostadsutveckling

  • Du behärskar Officepaketet väl, med tonvikt på Excel

  • Intresse för digitalisering ser vi som positivt. Vi är i fasen att implementera ett nytt BI-system.

Som person är du organiserad, noggrann, nyfiken, driven och utvecklingsorienterad. Du har ett analytiskt intresse, är jordnära och prestigelös. Du är dedikerad, öppen och är beredd att hjälpa till där det behövs.

Ikano Bostad vill gärna ha en mångsidig kompetensförsörjning och välkomnar därför sökanden som kompletterar företaget med avseende på jämställdhet och mångfald. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder
Hos oss får du arbeta självständigt och chansen att växa och utvecklas i din roll. På Ikano Bostad har vi en varm och öppen kultur där vi bryr oss om varandra, inspirerar varandra och sätter stort fokus på att leva våra värderingar. Vi arbetar långsiktigt och alla är delaktiga i att driva utvecklingen av vår verksamhet. Vi har en arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla både oss själva och sättet vi jobbar på. Tillsammans kan vi åstadkomma någonting ännu bättre!

Detta är ett vikariat i ca 1,5 år. I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Jurek. Har du frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Sjöström, malin.sjostrom@jurek.se
Varmt välkommen med din ansökan via Jureks hemsida www.jurek.se Vi går igenom ansökningarna löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Om Ikano Bostad
Ikano Bostad erbjuder kvadratsmarta, funktionella, hållbara och prisvärda bostäder för människor i livets alla faser. Vi bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Våra värderingar är viktiga för oss: att som företag våga gå vår egen väg, arbeta tillsammans samt vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som startades av IKEA:s grundare. Vår vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag.

Sökord: Controller, Business Controller, Fastighet, Fastighetsbranschen, Brf, Bostadsrättsföreningar, Bostadsutveckling, Excel.

Dela detta jobb

logga
Engagerad Controller till Ikano Bostad

Jurek