ekonomijobb.se

logga

Engagerad Bolånehandläggare sökes till Ordna Bolån!

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-10-13

Ansök nu

Engagerad Bolånehandläggare sökes till Ordna Bolån!

Lockas du av att vara en del av ett snabbväxande företag, där kulturen präglas av glädje, engagemang och utveckling? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med bolån och söker din nästa utmaning? Blir du ofta beskriven som serviceinriktad och kommunikativ? Då kan det vara dig vi söker till rollen som Bolånehandläggare hos Ordna Bolån!

Ordna Bolån är en del av Svensk Fastighetsförmedling och har sedan 2014 hjälpt låntagare att hitta rätt lån till bästa möjliga villkor. Nu expanderar de sitt härliga bolåneteam med fler bolånehandläggare och söker dig som vill vara med på deras fortsatta tillväxtresa. Kan det vara du?

Arbetsbeskrivning

I rollen som bolånehandläggare fungerar du som länken mellan Ordna Bolåns bankpartners och aktuell slutkund. Ordna Bolån samarbetar med flera bolånebanker och i rollen agerar du konsultativt gentemot kund för att säkerställa rätt val av bolån utifrån deras individuella förutsättningar. Detta innebär att guida kunden genom stora delar av bolåneprocessen, från ansökan till utbetalt bolån.

Rollen kommer innebära många kontaktytor, såväl internt som med kund och bankpartners. Du kommer ingå i ett team av totalt åtta bolånehandläggare, som arbetar tätt tillsammans. 

Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har erfarenhet av att arbeta med bolån och har sedan tidigare SwedSec licensering inom bolån. Vi tror att du har några års erfarenhet och nu lockas av att få vara med och bygga upp bolåneavdelningen hos Ordna Bolån. Har du i grunden en eftergymnasial utbildning inom ekonomi ser vi det som meriterande, men inte ett krav.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är serviceinriktad och kommunikativ. Du trivs när du får samarbeta med andra och vara en del av ett team, samtidigt som du på ett självständigt sätt har förmågan att driva ditt eget arbete framåt. Andra beskriver dig ofta som engagerad och ansvarstagande och du är mån om att ge personlig och professionell service till dina kunder.

Du erbjuds

Här erbjuds du en plats hos ett snabbväxande bolag, med stora tillväxtambitioner, där du kommer få vara med och göra skillnad. Du blir en del av en organisation med högt i tak, där nya idéer och initiativ välkomnas. Klimatet hos Ordna Bolån präglas av glädje och positivitet och du kommer arbeta tillsammans med engagerade kollegor. Ordna Bolån har sitt kontor centralt i Stockholm i nyrenoverade lokaler.

I denna rekrytering samarbetar Ordna Bolån med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare My Andersson på my.andersson@jurek.se  Urval och intervjuer hanteras löpande och vi hoppas tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Låter detta intressant? Sök då direkt!

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: bolån, bolånehandläggare, bolånehandläggare, lån, låneförmedling.

Dela detta jobb

logga
Engagerad Bolånehandläggare sökes till Ordna Bolån!

Jurek