ekonomijobb.se

logga

Engagerad AP/AR & Credit Group Manager till Däckia/Pirelli

Företag Jurek
Ort
Utgår

2020-10-08

Ansök nu

Engagerad AP/AR & Credit Group Manager till Däckia/Pirelli

Vill du få chansen att arbeta i ett växande bolag med möjlighet att driva förändring? Är du en person med ett sinne för detaljer som trivs i en dynamisk internationell miljö? Hos oss har du möjlighet att få tillhöra ett kompetent team i en trevlig och stimulerande arbetsmiljö!

Vi söker just nu en självgående och engagerad gruppchef till Kredit & Reskontra gruppen.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Gruppchef kommer du att ha en bred och varierande roll och ingå i en grupp på 6 personer. Avdelningen arbetar även tätt tillsammans med övriga ekonomiteam som controlling och redovisning, vilket innebär en varierande roll med många kontaktytor. Däckia ägs sedan 2012 av Pirelli. Bolagen har nyligen flyttat in i nya lokaler i Kista Science Tower och man kommer därför arbeta med båda bolagen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Leda teamet på 5 pers + 2 pers på kontoret i Milan
  • Kort- och långsiktig prognostisering
  • Stötta reskontragruppen i det löpande arbetet
  • Hantering av betalningar och reseräkningar
  • Månadsrapportering för både Däckia och Pirelli
  • Utveckla och förbättra rapporter för både Däckia och Pirelli
  • Se över och effektivisera processer
  • Stötta Treasury och Accounting gruppen vid behov

Vem är du?

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning med erfarenhet av att arbeta i en liknande roll inom både reskontra och credit control gärna i en internationell miljö. Du har goda redovisningskunskaper och känner dig trygg i hantverket. Du har även erfarenhet av att leda och coacha ett team. Du arbetar obehindrat på både svenska och engelska.

Vidare ser vi gärna att du är en öppen och självgående person med god analytisk förmåga. Du tycker om att ta eget ansvar, är lösningsorienterad samt är van att hantera flera arbetsuppgifter parallellt. Du är systemvan, framförallt i Excel, och det är även meriterande om du är kunnig i Microsoft Dynamics NAV samt SAP. Framförallt är du en person som vill vara en del av att driva affären framåt och lägger vikt i att ha kul på jobbet.

Du erbjuds

Du erbjuds ett intressant och utvecklande arbete med engagerade och kunniga medarbetare i ett stabilt och framgångsrikt företag. Däckia ägs sedan 2012 av Pirelli som är börsnoterat i Italien. Du kommer tillhöra en internationell miljö med goda möjligheter till utveckling placerad i deras nya lokaler i Kista Science Tower.

I den här rekryteringen samarbetar Däckia/Pirelli med Jurek Rekrytering och Bemanning. Tjänsten är på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande, tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor är du välkommen att kontakta Marie Källström tel. 070-751 9343. Ansök på www.jurek.se.

Om verksamheten

Däckia AB är en av Sveriges ledande däckservicekedjor och vänder sig till privatpersoner och företag runtom i Sverige. I kedjan ingår 63 helägda verkstäder och 48 samarbetspartners över hela landet. Däckia har ett brett sortiment av däck och fälg, och tillhandahåller ledande varumärken för allt från stora entreprenadmaskiner till skottkärror. Däckia ägs idag av Pirelli, en italiensk däcktillverkare, som grundades 1872 och som idag har över 36 000 anställda. Pirelli är en av de största däcktillverkarna globalt med försäljning i över 160 länder och ett 20-tal fabriker i ett flertal länder i Europa och Amerika.
De senaste åren har präglats av stabil lönsamhet, tillväxt och utvecklingsprojekt inom flera områden. Grunden för framgångarna är engagerade och kunniga medarbetare och partners.

Dela detta jobb

logga
Engagerad AP/AR & Credit Group Manager till Däckia/Pirelli

Jurek