ekonomijobb.se

logga

Eminova söker en projektassistent med erfarenhet inom finans!

Företag Jurek
Ort
Utgår

2020-10-04

Ansök nu

Eminova söker en projektassistent med erfarenhet inom finans!

Arbetsbeskrivning

I din roll kommer dina arbetsuppgifter att vara mestadels av administrativ karaktär. Du kommer även att ha kontakt med såväl kunder som kollegor internt. Du har erfarenhet från finansbranschen och har en grundläggande förståelse för emissioner och andra typer av transaktioner. Beroende på din erfarenhet och kunskapsnivå kan tjänsten komma att anpassas något. Vanligt förekommande arbetsuppgifter;

  • Utskrift och registrering av inbetalningar
  • Registrering och upprättande av anmälningssedlar,
  • Rapportering av teckningsläge till bolagen
  • Upprättande och utskick av avräkningsnotor,
  • Hantering av infomailen samt ta emot samtal från kunder
  • Uppdatering av hemsidan
  • Leverans av värdepapper samt
  • Övriga arbetsuppgifter av administrativ karaktär
  • Du kommer arbeta tätt tillsammans med dina kollegor och det finns stora utvecklingsmöjligheter inom bolaget.

Vem är du?

Till denna tjänst söker vi dig som har erfarenhet från finansbranschen sedan tidigare, exempelvis från en Backoffice-roll eller liknande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är serviceinriktad som person och har ett sinne för siffror. Du är noggrann, inte rädd för att ta egna initiativ och arbetar väl såväl självständigt som i grupp – vi söker en riktig doer!

För att bli framgångsrik i denna roll har du skinn på näsan och har en god förståelse i Officepaketet, framförallt i Excel och har erfarenhet från Euroclears system VPC.

I denna roll har du mycket kundkontakt varför det är av vikt att du kommunicerar väl på både svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Du erbjuds

En utmanande och spännande tjänst i en expanderande och familjär organisation med driv och engagemang, där du kommer ha en viktig roll i ett sammansvetsat team. För rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter.

Kontoret är beläget i fina lokaler på Biblioteksgatan i centrala Stockholm. Du kommer arbeta tillsammans med engagerade personer på kontoret och rapportera direkt till Michaela Säterfält, administrativ chef.

I denna rekrytering samarbetar Eminova med Jurek Business Support och för mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Vi intervjuar löpande till denna tjänst som kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Om Eminova

Eminova Fondkommission AB är finansiell och administrativ rådgivare till bolag som är noterade eller som står inför notering vid alla svenska marknadsplatser. Under 2019 medverkade vi vid ett hundratal transaktioner som totalt inbringade över en miljard kronor i expansionskapital till svenska mindre företag. Vi är dessutom mycket stolta över att två år i rad – 2018 och 2019 – ha varit huvudrådgivare vid de börsintroduktioner som kursmässigt utvecklats bäst i Sverige!

Vi tillhandahåller administrativa tjänster såsom planering och genomförande av nyemissioner, likvidhantering, optionsprogram och anslutningar till det centrala värdepappersregistret. Vår rådgivning omfattar vägledning för styrelser och ägare under förberedelser för notering, samt vid kontakter med marknadsplatser, investerare, banker och myndigheter. Vi upprättar prospekt och övrigt informationsmaterial i enlighet med de krav som ställs av aktiemarknad, lagstiftning och andra tillämpliga regelverk. Vår verksamhet står under Finansinspektionens tillsyn.

Läs mer om Eminova via hemsidan https://eminova.se/

Dela detta jobb

logga
Eminova söker en projektassistent med erfarenhet inom finans!

Jurek