ekonomijobb.se

Ekonomistudenter till ledande telekombolag!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-06-28

Ansök nu

Ekonomistudenter till ledande telekombolag!

För dig som ekonomistudent finns nu möjligheten att få meriterande erfarenhet vid sidan av dina studier på ett välkänt telekombolag. Tjänsten passar dig som vill kickstarta din karriär inom ekonomi genom att lära dig bokslutsprocesser och vässa dina Excelkunskaper för framtiden. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten
Academic Work söker ekonomistudenter som vill arbeta vid sidan av studierna på ett stort och välkänt telekombolag beläget i Mall of Scandinavia i Solna.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara tre till fyra dagar i månaden vid varje månadsbryt och sträcka sig långsiktigt.

Du kommer att få stöttning av din chef och arbeta tillsammans med en kollega i samma roll. Ni kommer därför kunna bolla idéer och situationer tillsammans även om det under rådande omständigheter sker digitalt i väntan på att få komma tillbaka till kontoret.

Arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent hos vår kund kommer du att tillhöra teamet Financial Reporting & Accounting (FRA). Du kommer att stötta upp med månadsbokslut för företagets tjänster runt om i Skandinavien. Du kommer att hantera bokföringsordrar samt balanskontoavstämningar i Excel och hämta dokument och underlag från SAP.

Vi söker dig som

  • I dagsläget studerar ekonomi och har ca 1-3 år kvar av dina studier. Du ska minst ha läst en termin in på utbildningen för att vara en aktuell kandidat

  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, då språken används dagligen

  • Har god systemförståelse och goda kunskaper i Officepaketet med betoning på Excel

Meriterande krav

  • Har erfarenhet från liknande roll

  • Kan skapa pivotabeller och /eller velokapper i Excel

  • Har erfarenhet av SAP 

Som person är du
Ansvarstagande och noggrann och lämnar därför inget åt slumpen. Du är en teamplayer som gärna ställer upp för dina kollegor samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt.

Övrig information
Start: Omgående

Omfattning: ca 24-30 timmar i månaden vid månadsbryt

Placering: Mall of Scandinavia Solna (Hemifrån i nuläget)

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Ekonomistudenter till ledande telekombolag!

Academic Work