ekonomijobb.se

Ekonomistudenter sökes till kommande uppdrag

Företag Brightby
Ort
Utgår

2019-06-13

Ansök nu

Ekonomistudenter sökes till kommande uppdrag

Är du student med något/några år kvar av din ekonomiutbildning? Vill du bygga på din erfarenhet inom ekonomi och är på jakt efter meriterande extrajobb på deltid? Då kan det vara dig vi söker!

Just nu söker vi på Brightby drivna och engagerade ekonomistudenter som vill arbeta som ekonomiassistent alternativt redovisningsassister under sin studietid. Vill du kombinera teori med praktik? Då har vi tjänsten för dig!

Som konsult på Brightby får du möjligheten att arbeta med intressanta uppdrag och varierande arbetsuppgifter i olika branscher och på olika företag. Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightbys fortsatta utveckling!

Kvalifikationer
För att vara aktuell för ett deltidsjobb hos oss är det av vikt att du finns tillgänglig för arbete under sommarmånaderna, då det är som mest behov ute hos våra kunder. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ekonomirelaterade arbetsuppgifter, eller från närliggande administrativt arbete sedan tidigare.

Möjlighet till arbete vid sidan av studierna innan och efter sommaren kan också komma att bli aktuellt, så är du tillgänglig för arbete omgående ser vi det som positivt. Precisera gärna din tillgänglighet i din ansökan.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett genuint intresse för ekonomi, som drivs av personlig utveckling och att hjälpa våra samarbetspartners att nå sina mål.

För att trivas som konsult hos oss är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar samt att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende. Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt samt är lyhörd med hög servicenivå både internt och externt.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat samt är en van Excel-användare. Har du erfarenhet av arbete i större affärssystem är även detta meriterande.

  • Start: Enligt överenskommelse
  • Placering:Västeråsregionen
  • Omfattning: Visstidsanställning med varierande arbetstid (ca 20-60%)
  • Arbetstid: Flexibla arbetstider

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Andrea Eugenio Silvano; 073-942 74 81, andrea.silvano@brightby.se eller Desireéh Ozlati; 070-728 84 23, desireeh.ozlati@brightby.se.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

Dela detta jobb

Ekonomistudenter sökes till kommande uppdrag

Brightby