ekonomijobb.se

Logo

Ekonomistudent till sommaruppdrag med chans till förlängning

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-30

Ansök nu

Ekonomistudent till sommaruppdrag med chans till förlängning

Till vår kund, ett företag inom IT-tjänster och hantering av IT-utrustning söker vi nu en ekonomistudent till att avlasta över sommaren. Uppdraget startar omgående och sträcker sig över sommaren med chans till förlängning under hösten och längre för rätt person. Detta är ett deltids uppdrag med ca 2-3 dagar i veckan, 3-4 timmar per dag. Du kommer ingå i ett team på 3 personer. Kunden sitter i moderna lokaler vid Mall of Scandinavia. Vi ser gärna att du går ekonomprogrammet eller liknande och gärna har är i början av dina studier.

Arbetsbeskrivning

Du kommer vara behjälplig i det löpande, bland annat registrerar fakturor, leverantörsreskontra och inköpsorderhantering.

Vem är du?

Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning inom ekonomi och påbörjat dina studier på ekonomiprogrammet.  Som person är du noggrann och strukturerad. Du är en positiv lagspelare som förstår vikten av att samarbeta och är prestigelös och bred att hugga in där det behövs.

Du erbjuds

En roll som ekonomiassistent där du får möjligheten att bygga upp din erfarenhet inom ekonomi- Tjänsten omfattar deltid med start omgående och ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget löper under sommaren med chans till förlängning om samarbetet har fungerat bra.

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall sophie.hersvall@jurek.se

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Dela detta jobb

Logo
Ekonomistudent till sommaruppdrag med chans till förlängning

Jurek Bemanning