ekonomijobb.se

Ekonomistudent till junior controllertjänst!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-06-28

Ansök nu

Ekonomistudent till junior controllertjänst!

Studerar du ekonomi och är redo att ta sällsynt stort ansvar för ett företags ekonomi? Sök då denna tjänst som junior controller till Kettunen Import! Här får du ansvara för budget och prognoser på ett ungt familjeföretag där ni växer tillsammans.

Om tjänsten
I ljusa lokaler mitt emellan Olskroken och Gårda sitter Kettunen Import. Företaget är ungt och genomsyras av en familjär känsla och korta beslutsvägar. Företaget importerar i dagsläget hamburgarprodukter främst från USA som de sedan distribuerar ut till grossister i Sverige, norden och i Europa. Redovisning och bokföring sker externt. Övriga ekonomifunktioner saknas i dagsläget, och det är här som du kommer in i bilden!

Du förväntas arbeta motsvarande 16-20h i veckan, men det finns en stor flexibilitet kopplat till vilken dag, tidsomfattning per arbetspass och varifrån du utför arbetet. Vill du arbeta hemifrån är det fullt möjligt, men om du vill komma hemifrån finns möjlighet att arbeta på plats från kontoret. Om företaget växer enligt förhoppningarna finns det även goda möjligheter att få ta ett större ansvar efter din examen!

Du erbjuds

 • Ett flexibelt extrajobb som är perfekt att kombinera med dina studier

 • En möjlighet att ta stort ansvar och växa i en spännande roll

 • En möjlighet att få vara med att forma ett företag tillsammans med ett litet team

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Ansvara för framtagning av budget

 • Arbeta med framtagning av prognoser utifrån tidigare data

 • Kontrollera att siffrorna stämmer och jämföra data mellan Excel och Fortnox.

Om du dessutom tycker att det är kul med enklare marknadsföring via sociala medier är detta något som även det kan hamna på ditt bord!

Vi söker dig som

 • Är student på en eftergymnasial utbildning, inom exempelvis ekonomi eller motsvarande, på minst 50%

 • Har erfarenhet av arbete i någon roll på en ekonomiavdelning

 • Har erfarenhet av att använda Excel i arbetet

 • Har erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem. Har du erfarenhet av Fortnox är detta meriterande.

Som person är du:

 • Noggrann

 • Kommunikativ

I övrigt tror vi att du tycker om att ha kul på jobbet tillsammans med dina kollegor. Du tar gärna egna initiativ och trivs inom en organisation där det är högt i tak.

Övrig information
Start: Omgående

Omfattning: Deltid

Placering: Göteborg

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Forbos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Ekonomistudent till junior controllertjänst!

Academic Work