ekonomijobb.se

Ekonomistudent till innovativt företag inom ljus- och ljudbranschen!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2021-05-17

Ansök nu

Ekonomistudent till innovativt företag inom ljus- och ljudbranschen!

För dig som är ekonomistudent finns nu möjligheten att ta dig an ett meriterande och flexibelt deltidsjobb hos en utav våra kunder i centrala Stockholm. Vi söker dig som är en strukturerad lagspelare och vill vara med på en kreativ resa tillsammans med vår kund som arbetar med exklusiva tekniklösningar i privata bostäder och offentlig miljö. Arbetstiderna är flexibla och utvecklingsmöjligheterna stora. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten
Vår kund är en av världens främsta specialister på att designa och installera skräddarsydda tekniklösningar som harmoniserar med inredning, arkitektur och miljö. I samarbete med inredningsdesigners, arkitekter och byggare skapar de toppmoderna intelligenta hem som förhöjer levnadskvalitén, maximerar komforten och matchar deras kunders unika behov och livsstil.

Företaget har sitt showroom mitt i centrala Stockholm där du möts av en kreativ och innovativ miljö som speglar företagets tjänster. I rollen som ekonomiassistent kommer du arbetat tätt tillsammans med företagets ekonomichef.

Tjänsten passar dig som har ett genuint intresse för ekonomi och som vill få en bra start på framtida karriär. För dig som visar framfötterna finns möjligheten att ta dig an mer ansvar framåt och andra möjligheter på sikt även efter examen.

Du erbjuds
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • I rollen som ekonomiassistent kommer du bland annat att:

 • Arbeta med leverantörsreskontra

 • Utföra bankavstämningar

 • Stämma av utläggsrapporter

 • Förbereda och kontrollera fakturaunderlag

 • Hjälpa till med administrativa uppgifter såsom att öppna post och scanna fakturor

Vi söker dig som

 • Studerar ekonomi på eftergymnasial nivå med minst 1,5 år kvar av studierna

 • Har arbetat i en administrativ roll tidigare eller med ekonomiuppgifter

 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, då språket används dagligen på arbetsplatsen och i samarbetet med kollegorna

 • Kan till en början arbeta 2 halvdagar i veckan med möjlighet till att på sikt få arbeta mer. Under sommartid kan omfattningen bli större för att täcka upp intern personals semester

Det är meriterande om du:

 • Har arbetat med Fortnox och/eller TimeLog

 • Har arbetat med arbetsuppgifter inom ekonomi

Som person är du initiativtagande och utvecklingsorienterad och kommer gärna med egna förslag för att förbättra processer och rutiner. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och lämnar därför inget åt slumpen. Vidare är du en prestigelös lagspelare och hjälper gärna dina kollegor när det behövs. Du har en bra samarbetsförmåga vilket visar sig i ditt samarbete med din chef och i de relationer du skapar inom bolaget. För denna roll är det även viktigt att du har en hög personlig mognad och integritet.

Övrig information
Start: Omgående

Omfattning: 8-16h i veckan

Placering: Centrala Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Ekonomistudent till innovativt företag inom ljus- och ljudbranschen!

Academic Work