ekonomijobb.se

Ekonomistudent till Arbetslaget Hjelm & Co

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2021-11-28

Ansök nu

Ekonomistudent till Arbetslaget Hjelm & Co

Studerar du ekonomi och söker efter en möjlighet att skaffa dig meriterande erfarenhet av fakturahantering och andra ekonomirelaterade arbetsuppgifter? På Arbetslaget Hjelm & Co söker nu ekonomichefen en driven, prestigelös och strukturerad student. Är du dessutom intresserad av att lära dig mer om byggbranschen kan detta vara helt rätt tjänst för dig!Om tjänsten

På Arbetslaget Hjelm & Co, som specialiserar sig på rot-projekt såsom ombyggnader och renoveringsprojekt, kommer du till en början arbeta med att avlasta ekonomiansvarige med fakturahanteringen. Det kan även hända att du får hjälpa till med andra administrativa och ekonomirelaterade arbetsuppgifter.

Tjänsten passar dig som har en vilja att lära samtidigt som du har en prestigelös inställning till ditt arbete. I denna roll är det viktigt att du är flexibel och kan planera din tid.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Arbetslaget Hjelm & Co. Uppdraget är på deltid och du förväntas kunna arbeta ca 16h i veckan. Vi ser gärna att du har möjlighet att jobba under sommaren.

Du erbjuds

 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Inscanning och registrering av fakturor i företagets affärssystem
 • Avstämning av lagret
 • Avlasta med övrig ekonomiadministration på avdelningen vid arbetstoppar

På sikt kan fler ekonomirelaterade arbetsuppgifter tillkomma.

Vi söker dig som

 • Har en pågående utbildning inom ekonomi eller liknande
 • Har minst 1 år kvar av dina studier
 • Har ett intresse för ekonomi och byggbranschen
 • Har mycket goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift
 • Har god systemförståelse och goda kunskaper i Officepaketet, gärna Excel

Det är meriterande om du…

 • Har erfarenhet av Visma

Vi söker dig som vill arbeta hands-on och har en prestigelös inställning till det arbete du utför. Att leverera arbetsuppgifter på ett noggrant sätt som håller en hög kvalité är en självklarhet för dig. Då du kommer samarbeta tätt med ekonomichefen är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och är flexibel att anpassa dig efter det som bolaget behöver hjälp med.

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Deltid, ca 16h i veckan

 • Placering: Malmö, Arlöv

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Arbetslaget Hjelm & Cos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Arbetslaget Hjelm & Co är ett företag under ständig utveckling. Sedan övertagandet av bolaget år 2000 har de olika inriktningarna både ändrats och spetsats till vart de befinner sig idag. Med en strävan att etablera sig som ett unikt företag inom bygg med flexibla helhetslösningar.

Genomgående i hela verksamheten finns där ett långsiktigt tänk, långsiktiga relationer och strävan efter att alltid hålla kvaliteten på hög nivå på både de tjänster de utför och byggmaterialet de levererar.

Ansök här

 

 

Dela detta jobb

Ekonomistudent till Arbetslaget Hjelm & Co

Academic Work