ekonomijobb.se

Logo

Ekonomistudent till Alphabet Fleet Services, en del av BMW Group

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-12

Ansök nu

Ekonomistudent till Alphabet Fleet Services, en del av BMW Group

Är du i början av dina ekonomistudier och en person som drivs av att leverera service i världsklass? Motiveras du av stort självständigt ansvar samtidigt som du är en social och öppen lagspelare? Är du dessutom duktig på att prioritera och arbeta strukturerat – då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu en Key Account Support till Alphabet Fleet Services, en del av BMW Group!

Hos Alphabet Fleet Services får du vara en del av Europas mest expansiva billeasingföretag. Du kommer att vara en del av ett roligt, opretentiöst och högpresterande lag, där du erbjuds en arbetsplats med ett starkt varumärke och en intressant och krävande roll i ett internationellt företag. Vi ställer stora krav, men erbjuder också mycket i gengäld!

Arbetsuppgifter

Som Key Account Support ansvarar du för att skapa en premiumupplevelse till Alphabets kunder genom att hantera deras inkommande förfrågningar. Rollen är administrativ samt innebär kontakt med kunder och återförsäljare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Hantera inkommande affärsförslag samt bidra med hjälp till Key Account Managers
  • Ansvara för att alla inkommande affärsförslag behandlas i tid
  • Försäkra dig om att Alphabet levererar hög kvalitet och bidrar till att skapa en god kundnöjdhet
  • Ständigt medverka till att förbättra och utveckla kundnöjdheten
  • Ansvara för att sprida och dela passionen för Alphabet såväl internt och externt

Vem är du?

Vi söker dig som är i början på dina ekonomistudier och som brinner för service, samt är passionerad att leverera sådan med hög kvalité. Meriterande är ett starkt bilintresse och kunskaper om vagnparksadministration. Vidare talar du och skriver obehindrat både på svenska och engelska. Du bör vara van vid att hantera olika system och har ett gott siffersinne.

Då rollen innehåller ett brett spektrum av uppgifter är det viktigt att du är flexibel och kan ta itu med olika utmaningar samtidigt. Du är en pålitlig och positiv person som enkelt skapar förtroende och uppskattar de många dagliga kontakterna med kunder och kollegor. Du håller dig organiserad och detaljorienterad även vid stressiga situationer och är en stark lagspelare. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag som löper fram till årsskiftet med god möjlighet till förlängning, vilket betyder att du kommer vara anställd hos Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta hos Alphabet Fleet Services, en del av BMW Group. Uppdraget är på deltid, ca 2 dagar i veckan, med start omgående. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Caroline Perneryd på 070-437 66 50 mail: caroline.perneryd@jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

 

Dela detta jobb

Logo
Ekonomistudent till Alphabet Fleet Services, en del av BMW Group

Jurek Bemanning