ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ekonomistudent som vill jobba som ekonomiassistent

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-21

Ansök nu

Ekonomistudent som vill jobba som ekonomiassistent

Vår kunds mål är att vara Stockholms mest kompetenta och spännande projektutvecklings- och byggföretag. Dom är måna om att professionalismen, humorn och omtanken alltid ska kännas och lägger stor vikt i att vara ett familjärt företag där alla räknas! Om detta låter som något för dig, skicka då din ansökan redan idag! Vi går igenom urval löpande.

Om tjänsten

Vår kund växer och har börjat lägga om ekonomifunktionen, därför söker dom nu en Ekonomiassistent som kan hjälpa till och stötta upp. Perfekt för dig som pluggar ekonomi i dagsläget och vill parallellt med studierna ta steget och lära dig mer praktiskt. Tiderna är väldigt flexibla och du kommer att ha möjlighet till att styra dina tider själv. Finns även möjlighet till att jobba hemifrån.

Du erbjuds

  • Att få in en fot in till ett spännande nytänkande företag

  • En möjlighet att få erfarenhet samtidigt som du pluggar

  • Paddel-fredagar och andra roliga aktiviteter

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du få stötta ekonomiavdelningen i deras vardagliga arbete. Du kommer jobba nära kontorschefen och bland annat få hjälpa till med leverantörs- och kundfakturor, momsrapportering, betala löner samt påminnelsehantering.

Vi söker dig som

Känner till strukturen inom svensk ekonomi samt har goda kunskaper i svenska så väl som i tal och i skrift. Vi ser även att du har en förståelse för reskontra. Meriterande är ifall du tidigare har jobbat med eller har varit i kontakt med lönehanteringssystem. Det är även meriterande ifall du sedan tidigare är bekant med affärssystemet Xledger.

Som person är du:

  • Flexibel

  • Självgående

  • Samarbetsvillig

Övrig information

  • Start: Omgående

  • Omfattning: Deltid ca. 2ggr/v

  • Placering: Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Ekonomistudent som vill jobba som ekonomiassistent

Academic Work