ekonomijobb.se

Ekonomisk Rådgivare inom Ekonomistyrning/ Redovisning

Företag Mpya Finance
Ort
Utgår

2020-04-08

Ansök nu

Ekonomisk Rådgivare inom Ekonomistyrning/ Redovisning

Rollen som Ekonomisk rådgivare innebär att du är kundansvarig för Fintegritys unika CFO-tjänst på abonnemang (CFO as a Service). Du kommer inte fokusera på att analysera historiken, utan främst hjälpa dina kunder att se och planera framåt och göra analyser och antaganden för framtiden. Genom att titta på hur omvärlden ser ut och på vilka konsekvenser ett beslut kan få på kort och lång sikt kommer du tillsammans med dina kollegor bli dina kunders värdefulla ekonomiresurs. Fintegrity har sitt kontor på Drottninggatan i centrala Göteborg, där man i dagsläget är 15 personer. Som Ekonomisk rådgivare hos Fintegrity ingår du i teamet Ekonomistyrning där du kommer att hantera och vara involverad i följande delar: 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Verksamhetsuppföljning och analys 
  • Bokslut och årsredovisning 
  • Budget- och prognosarbete 
  • Likviditetsuppföljning och likviditetsplanering 
  • Deklarationer
  • Upprättande av digitala rutiner & processer kring bolagets löpande flöden
  • Coachning av juniora ekonomer kring bolagens löpande flöden
  •  Avrapportering till kund med analys och slutsatser i tal och skrift som tar fasta på din och dina kollegors samlade ekonomikompetenser

Vem är du? 

Vi ser att du har relevant högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi. Utöver din utbildning så ser vi gärna att du har minst ca 5 års arbetserfarenhet och konsultbakgrund från t.ex. revisions-, redovisnings- eller ekonomistyrningsbranschen. Vi tror du är en prestigelös och kommunikativ lagspelare som vet vad hög kvalitet innebär. Du tar stort eget ansvar för din roll och din initiativförmåga driver arbetet framåt. Du anpassar dig efter situationen och med din ekonomiska och kommunikativa förmåga bidrar du till utveckling och problemlösning för din omvärld. Du förstår vikten av goda relationer; internt likväl som externt och att samarbeta kommer naturligt för dig. Du är intresserad av siffror och redovisningsfrågor men med lika stort intresse för människor och du kan på ett bra och pedagogiskt sätt i både tal och skrift förklara komplexa samband för icke ekonomer. Vi tror också att du är en person som trivs i en roll med mycket kundkontakt, har ett högt engagemang, är nyfiken samt prestigelös.

Du har en god kunskap inom ett brett spann av uppgifter, där bland annat uppföljning och analys, bokslut, deklarationer och årsredovisning ingår.

Organisation:

Fintegrity är en uppstickare på marknaden och utmanar dagens befintliga redovisningsbyråer och ekonomiska rådgivare. Vi erbjuder framåtriktad företagsekonomisk rådgivning via en unik CFO-tjänst på abonnemang och våra rådgivare har kompetenser inom bl.a. redovisning, ekonomistyrning, revision, affärssystem & intern kontroll, corporate finance samt bank & finans. Våra kunder är samhällsviktiga små- och medelstora ägarledda tillväxtbolag med ambitioner. Vi och våra kunder växer och vi söker nu en Ekonomisk rådgivare till vårt team i centrala Göteborg! Läs mer om oss på www.fintegrity.se !

Vilka är vi? Vi vill vara en modern arbetsgivare där du får individanpassade förutsättningar att utvecklas till morgondagens CFO. Din utveckling är också Fintegritys utveckling! Därför tar vi din utveckling på fullaste allvar. Läs mer om oss och vår värdegrund på vår karriärsida https://areyou.fintegrity.se/

 Hur gör jag nu?

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Fintegrity med Mpya Finance. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Linda Målberg 0733 - 807788, linda.malberg@mpya.se   eller Elin Antonsson 0709 - 318769, elin.antonsson@mpya.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

Dela detta jobb

Ekonomisk Rådgivare inom Ekonomistyrning/ Redovisning

Mpya Finance