ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ekonomisk förvaltare till Egeryds Fastighetsförvaltning

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-28

Ansök nu

Ekonomisk förvaltare till Egeryds Fastighetsförvaltning

Är du en erfaren fastighetsekonom redo att ta dig an ett nytt uppdrag? Just nu söker vi efter dig som vill bli en del av ett expansivt företag på deras tillväxtresa. Skicka in din ansökan redan idag, vi tillämpar löpande urval!

Om tjänsten

På Egeryds Fastighetsförvaltning blir du en del av ett familjärt företag som värnar om alla medarbetare och lever efter värderingar som kan sammanfattas med 3 ord "Vi Bryr Oss!"

En av medarbetarna på Egeryds Fastighetsförvaltning beskriver sammanhållningen genom att säga "Vi är som en liten familj".

Du förväntas med din tidigare arbetslivserfarenhet kunna köra igång självgående så fort som möjligt efter anställning. För att lyckas i rollen är det även av yttersta vikt att du trivs med att arbeta i högt tempo, hålla i budgetpresentationer och vara med på stämmor med styrelsen.

Du erbjuds en visstidsanställning på 6 månader med ambitionen att förlänga.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Gentemot kund har du ansvar för all ekonomi, administration, arkivering och inventering. Du kommer upprätta budget, bokslut och analyser för balans, resultat och likviditet. Därtill kommer du även att:

  • Sköta låneupphandlingar och övrig finansiell planering
  • Rapportera löpande till kund
  • Bistå vid låne- och försäkringsupphandling
  • Se till att det finns uppdaterade ekonomirelaterade rutiner

Du ska även fungera som en representant för Egeryds hos ett antal förvaltade bostadsrättsföreningar eller andra kunder i frågor som berör den ekonomiska förvaltningen.

Vi söker dig som

  • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Har 4 års arbetslivserfarenhet som fastighetsekonom/förvaltningsekonom
  • Kan skriva och tala det svenska språket obehindrat

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av ekonomiarbete med bostadsrättsföreningar.

Som person är du:

  • Samarbetsvillig
  • Noggrann
  • Ansvarstagande

Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Placering: Karlstad

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Egeryds Fastighetsförvaltnings önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Egeryds Fastighetsförvaltning har en tydlig målbild att inom tre år bli bättre, större och starkare. De bygger sin framgång på glädje, hårt arbete och en stor dos ödmjukhet. Egeryds har sedan starten 1989 haft kundnöjdhet och kvalité i fokus. Tack vare ambitionen att växa med en stark lokal förankring finns de i Örebro, Lindesberg, Eskilstuna, Karlstad och Karlskoga. Genom ett konkurrenskraftigt helhetserbjudande med engagerad och ansvarsfull personal är Egerydskoncernen en komplett fastighetspartner.

Ansök här

Dela detta jobb

Ekonomisk förvaltare till Egeryds Fastighetsförvaltning

Academic Work