ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Ekonomisk controller inom avfall och återvinning till Norrtälje Vatten och Avfall

Ort
Utgår

2022-08-14

Ansök nu

Ekonomisk controller inom avfall och återvinning till Norrtälje Vatten och Avfall

Norrtälje Vatten och Avfall levererar dagligen tjänster och produkter inom vatten, avlopp, avfall och återvinning. Vi skapar även förutsättningar för att lokalsamhället ska kunna växa och utvecklas på ett hållbart och miljövänligt sätt. Vi finns till för våra kunder och medarbetarna är vår viktigaste resurs.

Om tjänsten

Vi söker en engagerad controller med uppdrag att stödja vår verksamhet inom avfall och återvinning. Du kommer att bli en del av ledningsgruppen inom avfall och återvinning och arbeta i nära samarbete med avfallschefen. Du kommer arbeta med de ekonomiska processerna så som budget, delårsrapporter, bokslut och övrig uppföljning. Vi erbjuder dig möjligheter att utvecklas i en öppen och kreativ miljö med engagerade kollegor.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill vara med och ansvara och utveckla ekonomistyrningen inom bolaget. Som controller kommer du att samverka med bolagets andra controllers samt verksamhetens chefer och medarbetare. Du kommer ha ett nära samarbete med chefer gällande budget- och uppföljningsprocesser, löpande ekonomifrågor, analyser och säkerställa rättvisande resultat. Du ansvarar även, tillsammans med avfallschefen, för framtagandet av ny avfallstaxa som görs årligen. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en ekonomisk utbildning på högskolenivå eller annan bakgrund som bedöms som likvärdig. Mycket god kommunikativ förmåga i både tal och skrift samt mycket goda kunskaper i Excel. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med redovisning, bokslut och budget. Vi ser även att du gärna har ett intresse inom avfall och återvinning!

För att trivas i rollen har du god förmåga att lyssna och skapa delaktighet, det är viktigt att du vill arbeta i dialog med chefer och medarbetare inom ditt ansvarsområde. För att lyckas i rollen behöver du kunna ta initiativ, vara ansvarstagande och kunna behålla ett lugn i stressade situationer. Det är viktigt att du är självgående och gillar att utveckla och förbättra processer. Vi söker dig som har förmågan att se helheten och vet när det är nödvändigt att gå ner i detaljer. Du kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt och som ekonom är du van att sätta upp och hålla tidsramar. 

Om arbetsplatsen

Avfallsavdelningen ansvarar för insamling och behandling av kommunalt avfall från ca 50 000 kunder, latrinavfall från ca 2 700 kunder och slamavfall från ca 30 000 enskilda avloppsanläggningar. Vi ansvarar också för planering, utveckling och upphandling av insamlings- och behandlingstjänster samt för att ta fram avfallstaxa, lokal avfallsplan och lokala föreskrifter om avfallshantering. Kundtjänst och fakturering sköts i egen regi, liksom arbetet på kommunens avfallsanläggningar och återvinningscentraler. Insamling och borttransport av kommunalt avfall sköts av entreprenörer som bolaget upphandlat. Avfallsavdelningen består av 30 medarbetare, varav ca hälften arbetar administrativt och den andra hälften på våra återvinningscentraler.

Anställningsform

Heltid, tillsvidare

Tillträde

Enligt överenskommelse

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Kontaktperson:

Lars Ekman

Avfallschef

lars.ekman@nvaa.se

0176-747 24

Eva Åberg

Facklig kontaktperson Vision

eva.aberg@nvaa.se

0176-28 41 92

Välkommen med din ansökan!

Publicerat:

2022-07-15

Sista ansökningsdag:

2022-08-14

Typ:

Administration, ekonomi, juridik

Tjänst:

Controller

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Dela detta jobb

logga
Ekonomisk controller inom avfall och återvinning till Norrtälje Vatten och Avfall

Norrtälje kommun