ekonomijobb.se

Ekonomikonsult inom Dynamics 365 Business Central / NAV till COSMO CONSULT

Ansök nu

Ekonomikonsult inom Dynamics 365 Business Central / NAV till COSMO CONSULT

Har du några års erfarenhet av brett ekonomiskt arbete och en stor förståelse för processer och affärssystem? Vi söker dig som är redo att ta nästa steg i karriären och vill hjälpa företag att förbättra och utveckla sina ekonomiska affärsprocesser. COSMO CONSULT är en ledande leverantör av ERP-lösningar för Microsoft Dynamics och du välkomnas till en modern arbetsgivare med tillväxtambitioner som arbetar med de allra senaste teknikerna och arbetssätten. Vill du vara med och utveckla framtidens affärssystem?

Om tjänsten
COSMO CONSULT Group är Europas ledande leverantör av digitala transformationstjänster och Microsoft-baserade end-to-end lösningar. COSMO CONSULT Sverige är en del av COSMO Group med 1200 anställda. COSMO CONSULT Sverige har ca 50 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå.

De kommande åren har COSMO CONSULT Sverige som mål att växa avseende storlek och produktutbud. Vi söker nu dig som vill vara med på vår resa i att ta oss an de nya möjligheter som Microsoft erbjuder för Dynamics 365 Business Central (tidigare NAV eller Navision). Till vårt kontor i Göteborg, Stockholm eller Malmö söker vi en Ekonomikonsult för en spännande utmaning hos en arbetsgivare som vill ligga i framkant.

Du erbjuds

 • Arbetet som konsult är otroligt spännande och omväxlande - du kommer snabbt se att det arbete du utför skapar resultat hos kund där du är en del av ett engagerat stöd under hela arbetets gång och kundens fortsatta tillväxt.

 • Stockholmskontoret är beläget i helt nyrenoverade lokaler i Sundbyberg och erbjuder goda kommunikationsmöjligheter med närhet till både E4:an, buss, tvärbana och tunnelbana.

 • Laganda: Hos COSMO CONSULT är du aldrig ensam och den vänliga atmosfären gör det enkelt att fråga om hjälp. Du kommer få möjligheter att arbeta tillsammans med flera av Sveriges mest erfarna och kompetenta Business Central-kollegor. Teamwork en självklarhet och medarbetarna är generösa med kunskapsdelning för att hjälpas åt att ständigt bli ännu bättre.

 • Frihet: Balans mellan privatliv och arbete är viktigt och därför är arbetstiderna givetvis flexibla och familjevänliga. COSMO CONSULT är en framtidsorienterad organisation med högt i tak och korta beslutsvägar.

 • Förmåner: De anställda är det viktigaste COSMO CONSULT har och därför vill de erbjuda det allra bästa till medarbetarna! Du erbjuds ett fördelaktigt förmånspaket med bl.a. friskvårdsbidrag och bra pensionslösning. Med hälsa och välmående som ett fokusområde anordnas aktiviteter under året samt trevliga tillställningar såsom konferenser mm.

Arbetsuppgifter
Som konsult inom Ekonomi blir din viktigaste uppgift att hjälpa COSMO CONSULTS kunder att förbättra och utveckla sina affärsprocesser inom ekonomiområdet. Du kommer vara delaktig i projekt som rör både införande av nya affärssystem och löpande förbättringsarbete hos kunder. Du kommer delta i förstudiearbete där du ser kundens behov och skapar värde genom din förståelse för kundens verksamhet och din förmåga att vägleda dem till processförbättringar vilket möjliggörs med affärssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Kunderna består av allt från mindre svenska företag till stora internationella verksamheter. Projekten varierar och vid vissa tillfällen kommer du arbeta i större projektteam och ibland kommer du möta kunden själv.

En del av arbetsmomenten är förstudier, testning, parametersättning och migrering av data. Du anordnar workshops och utbildar kundernas medarbetare för att nå full potential av deras affärssystem. Viss del av arbetet görs på något av våra kontor och viss del av arbetet görs ute hos kund. Detta innebär en del resor beroende på kund och projekt. Möjligheten finns även att få delta i internationella projekt.

Vi söker dig som

 • Har minst 3-5 års erfarenhet av brett ekonomiskt arbete där du skapat god förståelse för hela ekonomiflödet, processtyrning och affärssystem

 • Har goda kunskaper inom Microsoft Dynamics 365 Business Central / Microsoft Dynamics NAV, gärna som superuser

 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Som person brinner du för att utmana kunder och processer. Du har ett starkt kundfokus, engagemang, affärsmässighet och därigenom motiveras du av att nå mål och resultat. Det är även viktigt att du är ansvarstagande och kan driva din egen utveckling mot uppsatta mål, även om dina kollegor alltid finns där som stöd. För att passa in i teamet tror vi att du trivs med att arbeta som en av flera deltagare i en projektgrupp likväl som att utföra uppdrag på egen hand. Dina nuvarande kollegor kanske skulle beskriva dig med egenskaper och förmågor som lyhörd, kommunikativ, god planerings- och prioriteringsförmåga, en person som tar till sig ny kunskap snabbt samt har god förmåga att skapa förtroende. Som lagspelare har du en stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra samt visar andra respekt och omtanke.

Övrig information

 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid, med sex månaders inledande provanställning

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work men du kommer att bli direkt anställd hos COSMO CONSULT och deras önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande vilket innebär att annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt.

 

Dela detta jobb

Ekonomikonsult inom Dynamics 365 Business Central / NAV till COSMO CONSULT

Academic Work