ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Ekonomihandläggare Gymnasiet Norrtälje Kommun

Ort
Utgår

2022-08-15

Ansök nu

Ekonomihandläggare Gymnasiet Norrtälje Kommun

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Om tjänsten

Norrtälje har ca 2000 gymnasieelever. I egen regi har vi två kommunala gymnasieskolor, Rodengymnasiet och Norrtälje gymnasiesärskola. Rodengymnasiet är Norrtälje kommuns största kommunala gymnasieskola. Här finns 14 gymnasieprogram, både högskoleförberedande och yrkesprogram, och drygt 1200 elever och 130 medarbetare. Norrtälje gymnasiesärskola har 4 nationella program med cirka 24 elever och 30 medarbetare.

I vår verksamhet har vi höga förväntningar på elever och medarbetare och vi arbetar alltid gemensamt mot att skapa den bästa utbildningen för våra elever.

Gymnasieverksamheten leds av en verksamhetschef och omfattar arbete med både friskolor och kommunala gymnasieskolor. Vi söker nu en ekonomihandläggare med ansvar för att sköta de ekonomiska delarna av verksamheten. Du kommer att arbeta nära rektor/skolchef och andra funktioner inom gymnasieverksamheten med att bygga och vidmakthålla en organisation som andas utveckling. Som ekonomihandläggare erbjuds du ett kreativt och inspirerande arbete där du kommer att kunna göra stor skillnad för hur vår organisation utvecklas. Du kommer kunna ha möjligheter att utveckla tjänsten tillsammans med rektor/skolchef.

Arbetsbeskrivning

Som ekonomihandläggare kommer du arbeta med den löpande ekonomin på hemkommun- och huvudmannanivå. I uppdraget ingår skolplaceringsärenden med bland annat samverkan med socialkontoret och centrala elevhälsan. Det innebär att ha fokus på de ekonomiska processerna i dessa delar. Du har också kontakt med andra kommuner och friskolor som du samverkar med utifrån placeringar och avtal.

På förvaltningsnivå kommer du att arbeta med IKE, UEDB, statsbidrag, inackorderingsbidrag, underlag för uppbokningar, löpande konteringar med mera. Arbetsuppgifterna är kopplade till elever både i kommunen, i regionen och andra delar av Sverige.

I viss utsträckning ingår även att ta fram underlag, till exempel översikt av elevvolymer till utbildningsnämnden. I uppdraget ingår även att vara behjälplig med uppgifter till förvaltning, controllers och verksamhetsledning.

En viktig del är att vara med och identifiera och bidra till en utveckling av arbetsprocesser som du medverkar i, exempelvis att utveckla digitala arbetssätt.

Kvalifikationer

Krav är att du har en examen från gymnasiet. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med ekonomi i någon form sedan tidigare och/eller utbildning i ekonomi.  

Som ekonomihandläggare behövs förmågan att samarbeta och planera tillsammans med övrig personal och verksamhetsledning. Du behöver vara noggrann, ansvarstagande och trivas med att arbeta under eget ansvar.  

Som person är du lyhörd, självgående, lösningsfokuserad och har lätt för att se detaljer och du har mest troligt ett stort intresse i att strukturera olika ekonomiska processer.  

Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. 

Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Publicerat:

2022-07-19

Sista ansökningsdag:

2022-08-15

Typ:

Administration, ekonomi, juridik

Tjänst:

Ekonomiassistenter m.fl.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Programrektor

Jonas Gustafsson, jonas.gustafsson2@norrtalje.se, 0176-717 91

Bitr.verksamhetschef. Rektor

Gustav Johansson, gustav.johansson@norrtalje.se

Facklig företrädare Vision

Kenneth Andersson, kenneth.andersson@norrtalje.se, 0176-71650

Vision Direkt, visiondirekt@vision.se, 0771-440000

Dela detta jobb

logga
Ekonomihandläggare Gymnasiet Norrtälje Kommun

Norrtälje kommun