ekonomijobb.se

Logo

Ekonomihandläggare

Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-21

Ansök nu

Ekonomihandläggare

Länsstyrelsen ser till att riksdagens och regeringens beslut genomförs och samordnar länets intressen för en hållbar utveckling i länet. Vi är en kunskapsorganisation, totalt ca 200 anställda, och en myndighet med viktiga uppgifter inom förvaltning och tillsyn. Majoriteten av de anställda har Gävle som placeringsort.

Handlingskraft, professionalitet och förståelse är ledorden i vår värdegrund. Den ska genomsyra allt vi gör på alla nivåer och vara ett stöd i vårt dagliga arbete.

Länsstyrelsen strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.
Därför har Länsstyrelsen startat arbetet för att bli HBTQ-certifierad. Länsstyrelsen har dessutom utsetts till en av Sveriges 50 mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor.

Enheten för verksamhetsstöd består av funktionerna centraldiarium, ekonomi, kommunikation, personal och service.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med löpande ekonomiuppgifter, såsom leverantörsreskontra, kundreskontra, ut- och inbetalningar, fakturering, påminnelse och kravhantering. Utöver det kommer du att hålla i interna utbildningar och ge råd och stöd i ekonomifrågor.

Stor del av vår verksamhet bedrivs i projekt. Det gör att löpande projektredovisning kan komma att ingå i arbetsuppgifterna.

Vi söker nu 2 stycken ekonomihandläggare som är intresserad av nya utmaningar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning med inriktning mot ekonomi eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du har erfarenhet av att arbeta med löpande ekonomiuppgifter och goda kunskaper i Officepaketet.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i systemen Agresso och Visma Proceedo och av hela kedjan när det gäller kundreskontra, från fakturering till påminnelse och kravhantering. Erfarenhet av utveckling/implementering av e-beställningar och e-fakturor är önskvärt.

Vi fäster stor vikt vid den personliga lämpligheten och ser det som självklart att du bidrar till ett gott arbetsklimat. Som person är du serviceinriktad och har lätt för att bygga goda relationer. Vidare är du noggrann och strukturerad samtidigt som du är flexibel och klarar av att periodvis ha ett högt flöde av arbetsuppgifter. Du är prestigelös och kan fatta egna beslut för att komma vidare med dina arbetsuppgifter. Ständiga förbättringar och utvecklingsfrågor ser du som en naturlig del av ditt arbete. 

Intervjuer sker löpande, dröj inte med din ansökan.

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidare, provanställning tillämpas.
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Diarienummer: 4673-2019
Senaste ansökningsdag: 2019-07-21

Ansökan
För att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess görs ansökan via rekryteringssystem Reachmee. Ansök genom att klicka på knappen Ansök längst ner på sidan. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot en fastställd kompetensprofil samt mot andra sökande.

Information
Läs mer om Länsstyrelsen på vår hemsida www.lansstyrelsen.se/gavleborg

Inför rekryteringsarbetet har Länsstyrelsen tagit ställning till rekryteringskanaler och gjort vårt medieval. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare och rekryteringssajter.

Dela detta jobb

Logo
Ekonomihandläggare

Länsstyrelsen Gävleborg