ekonomijobb.se

Är du ekonomichef och vill jobba i ett företag där hållbarhet står i fokus? Just nu söker vi på TEMP TEAM en kommunikativ Ekonomichef för ett längre uppdrag hos Swemaint.
SweMaint är norra Europas ledande leverantör av underhållstjänster till vagnägare och andra operatörer av godstransporter på järnväg. Målet är att göra spårbunden godstrafik till ett ännu tydligare och mer konkurrenskraftigt transportalternativ för landväg. En miljövänlig järnväg, vilket inte bara skapar nya möjligheter utan en mer hållbar utveckling i hela godstransportbranschen.

Rollen
I rollen som Ekonomichef kommer du att ha det övergripande ansvaret för ekonomiavdelningen och ha personalansvar för ett team om fyra medarbetare. I din roll kommer du att arbetsleda dina ekonomikollegor, analysera månadsbokslut, upprätta finansiella rapporter, budgetera samt hantera försäkringar. Vidare kommer du att leda implementeringen av ett nytt system för rapportering och budgetering.
Du kommer att ingå i ledningsgruppen och rapportera till VD och styrelsen.

Du erbjuds
Swemaint har sitt huvudkontor i Utby och på ekonomiavdelningen sitter man fina och ljusa lokaler där du som ekonomichef erbjuds eget kontor. Här präglas arbetsmiljön av goda möjligheter att få vara med och påverka.

Din profil
Till rollen som Ekonomichef söker vi framförallt dig som är en kommunikativ och empatisk person som motiveras av att få jobba med människor och gillar att få ta eget ansvar.
För att vara aktuell för denna roll måste du ha tidigare erfarenhet som ekonomichef med personalansvar. Du har gedigen erfarenhet av redovisning, vana av att hantera stora flöden av transaktioner och duktig på att leda, motivera och stötta dina medarbetare.
Du behärskar svenska i tal och skrift och har mycket god datorvana, Excel kunskaper och gillar nya IT-System.

Bra att veta!
Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av TEMP TEAM men arbeta uppdragsbaserat hos Swemaint. Tillträde 6 april.

Intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sara Rönneberg Carr på telefonnummer: 0733-488450 eller via e-post: saca@temp-team.se.
Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt!
Vi ser fram emot att höra från dig!

TEMP-TEAM är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och har i närmare 40 år framgångsrikt rekryterat medarbetare till såväl borsnoterade företag som mindre verksamheter. Vi erbjuder kundanpassade lösningar och tillsätter allt ifrån studenter/assistenter till ledande befattningar inom såväl tjänstemannen- och kollektivsektorn. Läs gärna mer om oss

Göteborg

1

2020/03/03

Visstidsanställning

Reskontra

Logga

EKONOMICHEF TILL SWEMAINT I GÖTEBORG

Företag Temp Team
Ort
Utgår

2020-03-03

Ansök nu

Dela detta jobb