ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

EKONOMICHEF TILL SKÖVDE SLAKTERI I SKÖVDE

Företag Nexer Recruit
Ort
Utgår

2022-07-13

Ansök nu

EKONOMICHEF TILL SKÖVDE SLAKTERI I SKÖVDE

Är du en person med förmåga att se organisationen från ett större perspektiv och på så sätt förebygga risker? Vill du utveckla dina kunskaper inom budgetering, ekonomiska prognoser och affärsutveckling och samtidigt ha ett givande och roligt jobb? Då har du hittat rätt. Sök rollen som Ekonomichef på Skövde Slakteri redan idag! Välkommen med din ansökan!

Din Vardag!

I den här rollen kommer du framför allt att ha det övergripande ansvaret för företagets ekonomi och ansvara för den löpande bokföringen och lönehanteringen tillsammans med medarbetare. I jobbet ingår även att arbeta operativt med redovisning, löner, analyser, rapporteringar, bistå vd med ekonomisk rapportering och underlag, ansvara i budget- och prognosprocesser, sammanställa analyser och statistik och nyckeltal. Du kommer att ingå i teamet på ekonomiavdelningen och arbeta i moderna, nybyggda och nyrenoverade lokaler Skövde.

I jobbet ingår till exempel att

* göra avstämningar med ledningsgruppen

* skapa effektiva arbetsprocesser

* ta fram ekonomiska underlag

* utföra löpande analyser av företagets lönsamhet

* driva digitaliseringen av ekonomifunktionen

* Årsbokslut

* Ingå i företagets Ledningsgrupp

Vem är du?

Till rollen som Ekonomichef söker vi framför allt dig som är en social och organiserad person som motiveras av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och att få jobba med den senaste tekniken. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av att arbeta i en ledande roll, ekonomirapportering och koncernredovisning. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av liknande arbete, har arbetat med ekonomi på ett bolag med motsvarade storlek och har goda IT-kunskaper. Du har högskola eller universitetsutbildning inom Ekonomi eller motsvarande erfarenhet av liknande roller

Vill du veta mer?

I den här Rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit och du kommer bli anställd på Skövde Slakteri. Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Dock senast ansökan 2022-06-22.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Larsson på telefonnummer:

 0730–846816 eller via e-post: stefan.larsson@nexergroup.com.

Om Skövde Slakteri

Skövde Slakteri är en del av familjeägda Ögrengruppen, med välkända varumärken som Gudruns och Mårtenssons. Vi är landets största privatägda slakteri, med en omsättning i miljardklassen. Vi jobbar bara med svenskt kött – dessutom till större delen närproducerat – i vår toppmoderna anläggning i Skövde. Här har vi total kontroll över hela produktionskedjan från slakt till paketering – en förutsättning för den höga kvalitet som är vårt signum.

Dela detta jobb

logo
EKONOMICHEF TILL SKÖVDE SLAKTERI I SKÖVDE

Nexer Recruit