ekonomijobb.se

Logo

Ekonomichef till nytänkande fastighetsutvecklingsbolag

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2019-09-30

Ansök nu

Ekonomichef till nytänkande fastighetsutvecklingsbolag

Är du en CFO med intresse för affären där du även har möjlighet att påverka företagets framtid? Drivs du dessutom av att utveckla och förbättra processer i en intressant bransch så kanske detta är en roll för dig.

Vi söker nu en CFO som vill vara del i ett snabbrörligt mindre fastighetsutvecklingsbolag i en innovativ fas.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en person som både kan ta övergripande ansvar för företagets redovisning samtidigt som du på ett engagerat sätt kan ta dig an företagets nya affärer och finansiering. Som CFO hos oss kommer du in i en förändringsfas, vilket ger dig möjlighet att utveckla rollen och sätta din prägel på verksamheten. Du kommer ha personalansvar för en person.

Rollen innebär bl. a:

 • Ansvar för kapitalanskaffning tillsammans med VD, både gällande befintliga och nya finansiärer
 • Stöd i fastighetstransaktioner samt analys
 • Övergripande ansvar för redovisningen för samtliga bolag
 • Årsbokslut samt upprättande av årsredovisning
 • Budget- och prognosarbete
 • Likviditets- och kostnadsanalyser
 • Löpande kontakt med banker och revisorer
 • Ansvar för finansiella strategiska beslut i ledningsgruppen tillsammans med VD
 • Konsolideringsarbete
 • Rapportering/beslutsunderlag till styrelse och VD
 • Delaktig i juridiska frågor och försäkringsfrågor

Vem är du?

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet i en ledande roll med en akademisk utbildning. Har du dessutom tidigare varit delaktig eller ansvarat för finansiering eller kapitalanskaffning är det meriterande. Du är en ansvarstagande person som drivs av arbetet med siffror samtidigt som du tycker om att arbeta på en strategisk nivå. Du är prestigelös, innovativ och har lätt för att sätta dig in i affären med resultat i fokus. Det är även av vikt att du är både proaktiv och strukturerad samtidigt som du har en kreativ sida och vill ha kul på arbetet.

Du drivs av att hitta effektiva lösningar, arbeta brett i kombination med dagliga utmaningar. Då bolaget har noterade obligationer ställs det även höga krav på rapporteringen. Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Du erbjuds

Du erbjuds en utvecklande roll i ett nytänkande fastighetsutvecklingsbolag med fokus på utveckling. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid på vårt kontor i centrala Stockholm

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på telefon: 0707- 51 93 43 eller via mail: marie.kallstrom@jurek.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

Dela detta jobb

Logo
Ekonomichef till nytänkande fastighetsutvecklingsbolag

Jurek Bemanning