ekonomijobb.se

Ekonomichef till Newgen Distribution i City

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2021-10-22

Ansök nu

Ekonomichef till Newgen Distribution i City

Vi söker en affärsdriven Ekonomichef som vill vara med på Newgen Distributions tillväxtresa! Trivs du i en dynamisk miljö där du kan göra skillnad? Är du trygg i dina redovisningskunskaper samtidigt som du har stort intresse för affären? Då kan det vara dig vi söker!

Om rollen
I rollen som Ekonomichef kommer du att vara en viktig person i Newgens fortsatta tillväxtresa och det är därför viktigt att du förutom din gedigna kunskap inom redovisning och rapportering har ett affärsmässigt tänk och engagemang. I rollen kommer du att arbeta både operativt och strategiskt. Ekonomiavdelningen består av dig och en redovisningsekonom samt en ekonomiassistent som sköter den löpande redovisningen fram till bokslut.  Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att innefatta:

  • Kvalitetssäkra månadsbokslut samt utföra bokslutstransaktioner

  • Finansiell rapportering till UK samt presentationer internt och externt

  • Upprätta årsredovisning och skattedeklarationer

  • Utföra analyser och utveckla KPI:er

  • Upprätta och kvalitetssäkra budget och prognos

  • Initiera och implementera nya system/verktyg

Effektiviseringar och förbättringar av flöden och processer kommer vara en naturlig del av din vardag. Du rapporterar till och arbetar nära Newgens ledning.

Din Profil
Vi söker dig som har god kunskap och erfarenhet av svenska redovisningsregler och har arbetat med kvalificerad redovisning i minst 5 år. Du har tidigare vana av att skapa och effektivisera rutiner och processer för en ekonomifunktion samt är van vid att hantera olika system. Du har även erfarenhet av budget, prognos och ad-hoc analyser. Det är meriterande om du har erfarenhet från entreprenöriella företag och har varit delaktig i systemimplementationer och har du dessutom erfarenhet av förvärv är det ett extra plus.  I grunden har du en akademisk examen eller liknande.

Som person är du affärsmässig och proaktiv. Du har strategisk höjd, ser helheter och är samtidigt noggrann med detaljer. Vidare är du prestigelös och lösningsfokuserad. Du ser möjligheterna och drivs av att kunna förändra och påverka. Du har en stark kommunikativ förmåga och en god samarbetsförmåga.

Vårt erbjudande till dig
Vi kan erbjuda dig ett självständigt och utvecklande arbete i en dynamisk miljö. Du får möjlighet att vara med och påverka och lägga förutsättningarna för fortsatt stabil tillväxt tillsammans med engagerade och handlingskraftiga kollegor. Newgen sitter i fina, ljusa lokaler på Sveavägen 33.

Hur gör jag nu?
I denna rekrytering samarbetar Newgen Distribution med Mpya Finance. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande kallar till intervjuer. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Skotte, malin.skotte@mpya.se eller Anna Lannerhjelm, anna.lannerhjelm@mpya.se. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så tveka inte att söka. Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Ekonomichef till Newgen Distribution i City

Mpya Finance AB