ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Ekonomichef till kundföretag på Höglandet

Företag Empleo
Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-04

Ansök nu

Ekonomichef till kundföretag på Höglandet

Snart går vi samman under namnet Eterni och stärker vår position i Sverige ytterligare. Empleo bemanning och rekrytering är sedan april 2022 uppköpt av Eterni Group. Tillsammans med Moment i Danmark, Eterni i Norge och Eterni i Sverige, kommer den nya företagsgruppen stärka sin position i Sverige och Norden av flexibla bemanningslösningar än mer. Gruppen kommer att ha verksamhet över hela Danmark, Norge och i stora delar av Sverige med en samlad omsättning på över 3,5 miljarder svenska kronor.

Vi värnar om den personliga relationen och det mänskliga mötet, där vi tillsammans kan skapa framgång och långsiktigt goda samarbeten. Vi hjälper våra kunder och medarbetare att utvecklas och nå sina uppsatta mål. Vår målsättning är att bygga upp ett företag som sätter alla kunder, konsulter och kandidater i fokus utifrån deras unika behov. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.eterni.se


Till ett av våra kundföretag på Höglandet söker vi en framåtriktad och modern Ekonomichef. Vår kund är ett mellanstort företag, verksamma inom tillverkningsindustrin. Då företaget växer kraftigt och spår en ljus framtid, söker de en förändringsbenägen och digital Ekonomichef.

I rollen som Ekonomichef har du en omväxlande vardag med huvudansvar för:
 

  • Löpande redovisning, månads- och årsbokslutsarbete
  • Prognos- och budget
  • Ledningsgruppsarbete
  • Resultat- och balansrapportering
  • Eventuellt löneadministration
  • Deklarationer och momshantering
  • Verksamhetsutveckling genom uppföljningar, kalkylmodeller, controlling och nyckeltal
  • Kontakten mot bank, revisorer och övriga externa partners
  • Förberedelser och rapportering till styrelsen


Du arbetar närmst och rapporterar till VD:n som är lokalt placerad.

Är du redo för en roll som präglas av både operativa och strategiska frågor då kanske just detta är ditt nästa steg i yrkeslivet!

Din profil
Du som antar denna utmaning innehar en fullständig ekonomiutbildning på minst gymnasial nivå. Utöver din utbildning har du flerårig erfarenhet som senior redovisningsekonom eller ekonomichef, allra helst från tillverkande bolag. Du har en modern ledarstil och trivs i ett tillväxtbolag där hela verksamheten utvecklas i en sund takt och med god lönsamhet.

Med fördel har du grundläggande förståelse för produktionsflödet i ett företag samt har du god affärsförståelse och en vilja att arbeta för att förbättra och utveckla företagets processer. Du tänker lösningsorienterat och ställer dig positiv till förändringsarbete. Du är kommunikativ och pedagogisk och är mån om att följa upp, analysera och utveckla både ditt arbete och ekonomifunktionen.

Som person är du driven och strukturerad, du har förmågan att kunna varva det operativa och strategiska arbetet. Vidare är du mån om att sätta dig in i och förstå hela verksamheten och arbetar gärna proaktivt för att skapa bästa förutsättningar för alla avdelningar. Digitalisering och kommunikation ligger dig extra varmt om hjärtat, områden som vi tror kommer göra att både du och vi kommer fortsätta att utvecklas!

Självklart talar och skriver du flytande svenska, erfarenhet av Monitor är meriterande. B-körkort ser vi som en självklarhet.

Uppdraget är en direktrekrytering till vår kund på höglandet.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Höglandet.
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Ansök senast 4 september

Dela detta jobb

logo
Ekonomichef till kundföretag på Höglandet

Empleo