ekonomijobb.se

Ekonomichef till Geotech AB

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2021-05-18

Ansök nu

Ekonomichef till Geotech AB

Söker du en roll där du får arbeta både strategiskt och verksamhetsnära? Vill du arbeta för ett företag som har stora ambitioner och där du får möjligheten att se och påverka helheten? Geotech söker nu en analytisk, affärsinriktad och operativ Ekonomichef som vill vara med och utveckla och stötta affären.

I rollen som ekonomichef, leder du avdelningen som sköter ekonomi, redovisning, lön och rapportering. Du kommer också upprätta och underhålla rutiner och processer relaterade till HR-frågor. Du ingår i företagets ledningsgrupp och du rapporterar direkt till VD. Ekonomiavdelningen består idag av två medarbetare och kontoret finns i Sisjön.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvara för bolagets redovisning och skatteinbetalningar.

  • Ansvara för och stötta i upprättandet av månadsbokslut.

  • Ansvarig för produktkalkyler och lagervärdering inklusive inventering.

  • Upprätta årsbokslut, årsredovisning och deklaration.

  • Underhålla och upprätta månatliga rapporter till ledningsgrupp och styrelse.

  • Upprätta likviditetsprognos och analysera kapitalbindning.

  • Underhålla och upprätta rutiner och processer relaterade till HR-frågor.

  • Arbeta med ständiga förbättringar och utveckla rutiner och processer för egna ansvarsområden och för företagsgemensamma processer.

Vem letar vi efter?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du har goda ledaregenskaper, är strukturerad samt har en god förmåga att prioritera och är kommunikativ. Du är en smidig och prestigelös person som kan sätta ner foten när så behövs. Du är mycket trygg i dig själv, är service och resultatinriktad samt trivs i en utvecklingsinriktad miljö med ett mått av entreprenörsanda.

För att trivas på Geotech bör du vara ödmjuk, lyhörd och gilla förändringar.

Vi söker dig som har en akademisk examen och erfarenhet från en liknande roll, och då gärna från ett tillverkande/ producerade företag. Du har kanske även kännedom om Lean och ständiga förbättringar? Vidare kan du grunden i redovisning, och har inga problem med att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs!

Hur gör jag nu?

I denna rekryteringsprocess samarbetar Geotech AB med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten, kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Linda Målberg, 0733 80 77 88 eller Elin Antonsson, 0709 31 87 69. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan!

Varmt välkommen att söka!

 

Dela detta jobb

Ekonomichef till Geotech AB

Mpya Finance AB