ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Ekonomichef till Flodéns

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-31

Ansök nu

Ekonomichef till Flodéns

Nu har du chansen att bli en del av ett bolag med en spännande resa framför sig! Sedan 1 juli 2022 ingår Flodéns i Byggpartner Gruppen AB vilket har inneburit en del anpassningar för att integreras i koncernen och möta kraven på ett börsnoterat bolag. Flodéns har under de senaste 6 åren gått från att vara ca. 20 anställda till dagens närmare 70, och nu söker man en person som kan axla rollen som Ekonomichef. Om du drivs av utveckling, har erfarenhet från redovisning och ledarskap och lockas av att vara en del i en organisation med korta beslutsvägar och hjälpsam kultur, då kan du vara den vi söker!   

Arbetsbeskrivning

I rollen som Ekonomichef kommer du att vara ansvarig för bolagets ekonomifunktion och att utveckla den för att möta organisationens behov. Du kommer även att ingå i ledningsgruppen och tillsammans arbeta för att implementera gemensamma mål och strategier för fortsatt tillväxt och utveckling av bolaget. Vidare kommer dina ansvarområden att omfatta följande:

• Personalansvar för teamet på ekonomiavdelningen
• Vidareutveckla system, riktlinjer och policys
• Ansvar för det operativa ekonomiarbetet innefattande bokslutsarbete, rapportering, årsredovisning, deklarationer mm.
• Projektuppföljningar med prognoser och successiv vinstavräkning
• Leda arbetet gällande integrationen i den nya koncernstrukturen i samband med de nya ägarna Byggpartner Gruppen

Du kommer att rapportera till bolagets VD och du kommer även ingå i en tvärledningsgrupp bestående av CFO i koncernens moderbolag samt ekonomichefer för ytterligare två dotterbolag. I ditt team ingår två ekonomiassistenter och du kommer också ha mycket kontakt med arbetschefer och platschefer i verksamheten.

Vem är du?

Vi tror att du har en universitets- eller högskoleutbildning och har en yrkesbakgrund inom redovisning. Det är önskvärt att du har erfarenhet från ett noterat bolag, byggbranschen eller revision. Vi tror att du är en person som har en framåtanda och drivs av utveckling och förbättring. Dessutom är det en fördel om du uppskattar en självständig roll där du har stora möjligheter att påverka organisationen.

Du erbjuds

Du välkomnas in i ett bolag med familjär och prestigelös stämning som lever efter värderingarna: "Hjälpsam, duglig och lojal". Flodéns är starkt etablerade i region Väst men har ambitioner och strategier att växa och utveckla bolaget även inom andra regioner och söker dig som vill vara med på resan. Från 1 december kommer kontoret vara lokaliserat i det helt nybyggda Citygate i Gårda, på våning 28 med en fantastisk utsikt över Göteborg.

Om Flodéns

Företagets kärnverksamhet är att leda och genomföra byggentreprenader i Göteborgsregionen. Vår målsättning är att vara förstahandsvalet när det kommer till att bygga skolor och flerfamiljshus, ROT-renovera lägenheter och genomföra ombyggnad av offentliga lokaler, kontorsmiljöer och sjukhus.

Medarbetarna på Flodéns är alla involverade i utvecklingen av bolaget, såväl på kort som på lång sikt. Det skapar förutsättningar för en företagskultur med bolagets ledord "Trygghet och Glädje för att utvecklas", vilket stärker vår konkurrenskraft i att leda och genomföra projekten.

Din ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Flodéns med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny Rosenqvist på jenny.rosenqvist@jurek.se eller 076-002 69 40.
Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl med hänvisning till GDPR.

Dela detta jobb

Logo
Ekonomichef till Flodéns

Jurek