ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Ekonomichef till Centrum Pile

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-01-29

Ansök nu

Ekonomichef till Centrum Pile

Ekonomichef till Centrum Pile i Kollanda

Centrum Pile AB tillverkar betongpålar och har funnits i Kollanda i Ale Kommun sedan 2008. Vi omsätter omkring 150 MKR och har 40 anställda varav 8 tjänstemän. Utöver påltillverkningen har vi även spont och balk på vår avdelning i Gunnilse. Vi är ett expansivt och spännande företag med ambition att fortsätta växa, som ett led i detta startar vi en ny fabrik i Lund under 2022.

Centrum Pile ingår i Centrumgruppen med fabriker i Danmark, Sverige, Polen, England och Tyskland. Våra anläggningar har en total kapacitet på ca 3,2 miljoner löpmeter/år och tillsammans utvecklar och förbättrar vi produktionsprocessen för att uppnå ökad flexibilitet, kvalitet och effektivitet. Sedan 2018 är vi miljöcertiferade enligt ISO 14001:2015 och vi lever i enlighet med våra värderingar som genomsyras av strävan, ansvar, fokus och engagemang.

Då vår nuvarande Ekonomichef går vidare mot nya utmaningar inom kort söker vi hennes efterträdare.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Ekonomichef ansvarar du för företagets redovisning som inkluderar hela årshjulet från ax till limpa med rapportering till VD. Du är något av en generalist inom yrkesrollen som ansvarar för löpande redovisning, budget- och prognosprocessen, månads- och årsbokslut, myndighetsrapportering, hantering av utländsk valuta samt löner i samarbete med extern lönekonsult. Eftersom rollen är bred och variationsrik behöver du även vara öppen för att engagera dig i arbetsuppgifter som t.ex. implementering av affärssystem i samband med ny fabriksstart.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som Ekonomichef har du ekonomisk utbildningsbakgrund eller arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig. Med fördel har du haft liknande ekonomichefsroller i producerande bolag med erfarenhet av att arbeta i Excel, Microsoft Dynamics och Office. Då vårt moderbolag har sitt säte i Danmark förekommer möten på svenska, danska och engelska, du bör därför ha motsvarande språkkunskaper. Du är erfaren inom redovisning och känner dig väl bevandrad inom ramen för yrkesrollens årshjul och principer. Du är sannolikt en ansvarstagande, prestigelös och initiativrik person med en inre drivkraft att vilja utveckla, förbättra och förändra. Vi ser gärna att du är en flexibel och lättsam spelare som känner glädje i att tillföra värde, kunskap och erfarenheter och som vill bli en del av vårt framgångsrika lag.

Vad erbjuder vi dig?

Du kommer att ingå i en stabil koncern som präglas av frihet under ansvar, påverkan och utveckling samt erbjudas arbete i ett trivsamt företag med hög yrkesstolthet och låg personalomsättning. Vi månar om företaget och våra anställda och erbjuder därför en rad aktiviteter som främjar hälsa, trivsel och gemenskap. Du kommer att utgå ifrån våra fina lokaler intill vår anläggning i Kollanda och för att ta dig hit är du bilburen precis som vi.

Start

Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Centrum Pile med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Celestian på telefonnummer 076-002 69 11 eller cecilia.celestian@jurek.se. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl med hänvisning till GDPR.

Dela detta jobb

logga
Ekonomichef till Centrum Pile

Jurek