ekonomijobb.se

Ekonomichef – Stockholm – start september

Företag Prodiem
Ort
Utgår

2021-09-29

Ansök nu

Ekonomichef – Stockholm – start september

Vi söker nu en Ekonomichef till ett interimsuppdrag på ett noterat bolag i tillväxt i Stockholm.

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Uppdraget är beläget:
Stockholm

Tid:
Start september och ca 4 månader

Omfattning:
100 % av en heltidstjänst.

Beskrivning av uppdraget:
I rollen som Ekonomichef för ett mindre börsnoterat bolag med verksamhet i Sverige och UK kommer du att arbeta i en bred och operativ roll med ansvar för redovisning, rapportering, business case, budget och prognoser. Du kommer även att arbeta med att utveckla processer och rutiner samt system. Du har personalansvar för 1 person samt ytterligare en person på deltid.  Du rapporterar till VD.

Din profil:
Du är civilekonom eller motsvarande med bred erfarenhet inom redovisning samt controlling i en affärsnära roll. Du har kunskap kring IFRS samt förståelse för regelverk kopplat till noterade bolag.  Du är van att arbeta både strategiskt och operativt samt har erfarenhet av att driva projekt. Du är systemvan och en van Excel användare. Du kommunicerar obehindrat på engelska i både tal och skrift.

Som person är du självgående och prestigelös med vana att snabbt sätta dig in i nya uppgifter. Du är analytisk och driven samt har lätt för att skapa kontakter och för att samarbeta. Du trivs i ett entreprenöriellt bolag i tillväxt med många kontakter både nationellt och internationellt.

Ansökan:
I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor kontaktar du Susanna Bergman 070-860 22 76.

 

Dela detta jobb

Ekonomichef – Stockholm – start september

Prodiem