ekonomijobb.se

logga

Ekonomichef sökes till kortare uppdrag i Nykvarn

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-07

Ansök nu

Ekonomichef sökes till kortare uppdrag i Nykvarn

Nu söker vi dig som är tillgänglig i mitten av augusti med tidigare erfarenhet som ekonomichef inom kommunal verksamhet. Här får du möjlighet att vara nära besluten och arbeta över gränserna för att tillsammans bygga ett hållbart samhälle. Låter detta som ett uppdrag för dig? Ansök redan idag! 

Arbetsbeskrivning

I rollen som ekonomichef kommer du att driva och samordna arbetet med redovisning, uppföljning, budget- och planeringsarbete samt att, ur ett helhetsperspektiv, driva utvecklingsprocesser. Vidare kommer uppdraget att innefatta planering, ledning, utveckling och uppföljning av avdelningens uppdrag. Det innebär också att utveckla ekonomiska processer och på ett strategiskt sätt skapa rutiner för de olika delarna inom kommunen och stötta förvaltningens chefer i ekonomiska frågor. Som ekonomichef biträder du kommunstyrelsen i dess ekonomiska uppsiktsansvar och svarar även för beslutsunderlag och rapporter. Du kommer även ha personalansvar över fem medarbetare.

Vem är du?

Vi söker dig som har goda ledaregenskaper, är drivande och har en förmåga att skapa engagemang och delaktighet. Vidare är du strukturerad, tydlig och har ett intresse för att bygga och utveckla processer. Viktigt i denna roll är att du har förmåga att utifrån helhetssyn kunna tydliggöra mål och strategier på operativ nivå och kan kommunicera på ett tydligt sätt. Du ska också ha följande kompetens: 

  • Högskoleexamen inom ekonomi 
  • Gedigen erfarenhet som ekonomichef inom kommunal verksamhet 
  • Erfarenhet av operativt ekonomiarbete inom kommunal verksamhet exempelvis som ekonom eller controller
  • Goda kunskaper inom redovisning såväl som controlling på bolagsövergripande nivå och att göra årsbokslut och årsredovisning
  • Gedigna kunskaper i att kunna leda budget- och prognosarbete samt jobba med ekonomisk analys och styrning med hjälp av nyckeltal
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag i Nykvarn med omfattning på heltid 100% med start i mitten av augusti till och med oktober. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Melanie Grunow via mejl: melanie.grunow@jurek.se.

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

logga
Ekonomichef sökes till kortare uppdrag i Nykvarn

Jurek