ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Ekonomichef med intresse för affärsutveckling

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-29

Ansök nu

Ekonomichef med intresse för affärsutveckling

Är du redo att ta nästa steg i din karriär med stora möjligheter till att påverka företagets framtida utveckling. Är du även en engagerad ledare med förmåga att involvera och utveckla ditt team.

Rollen som ekonomichef innebär möjlighet att påverka och bidra till utveckling i en familjär miljö med högt till tak.
Låter detta intressant kan det vara dig vi letar efter.

Arbetsuppgifter

I rollen som Ekonomichef kommer du att ha ett övergripande ansvar för både redovisning, analys och rapportering vilket även innebär planering, koordinering och utveckling av bokslut, analys och processer. Du trivs med att driva förbättringsprojekt och arbeta affärsnära samtidigt som du är en närvarande ledare som vill utveckla och coacha teamet. Du kommer ansvara för ett team på 4 personer, vara del i ledningsgruppen och rapportera till VD.

Dina arbetsuppgifter innebär bl.a.

 • Helhetsansvar för den löpande redovisning, månadsbokslut, årsbokslut, årsredovisningar
 • Ansvar för skatte- och momsdeklarationer
 • Analys och uppföljning av verksamheten
 • Prognos och Budget samt uppföljning
 • Rapportering internt
 • Kontakter med revisorer, bank
 • Finansiell och affärsmässig controlling
 • Likviditetsplanering och rapportering
 • Ansvara för årsbokslut i moderbolag och koncernredovisning
 • Leda och vidareutveckla ekonomiavdelningen och säkerställa kvalitet för gruppens leveranser samt bygga och förvalta bolagets ekonomirutiner
 • Ansvara för att utvecklingssamtal med underställda medarbetare inom avdelningen minst en gång per år. Vid behov upprätta utbildningsplan och genomföra lönerevisionssamtal.

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande samt minst 5 års erfarenhet av liknande roll. Som person är du proaktiv, engagerad, öppen och lösningsorienterad. Du har en naturlig fallenhet för att se helheten, en entusiasm att vilja bidra till utveckling och öppenhet för förändringar.

Du har erfarenhet av att leda och förmågan att coacha ditt team så de lyckas och får möjlighet att prestera sitt yttersta. Du motiveras av att träda in i en roll där du både får arbeta med strategier och processer och delta i det operativa arbetet. Du har god datavana och systemintresse och är en erfaren användare av Excel. Har du tidigare arbetat med lönsamhetsrelaterade projekt och har ett intresse för automatisering är det ett plus. Du har en god kommunikativ förmåga och talar och skriver svenska obehindrat.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en nyckelbefattning, direktrapporterande till vd, med intressanta och varierande arbetsuppgifter där du får vara med och bidra till att utveckla företaget ytterligare.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel. 070 751 93 43 alternativt marie.kallstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om Verksamheten

Arkitektkopia erbjuder arbete i en spännande, utvecklande och föränderlig bransch där kunders förväntningar och behov ändras och skapar nya utmaningar och möjligheter. Vi erbjuder en positiv företagskultur där alla förutsättningar finns på plats för att lyckas i form av ett starkt varumärke, kompetenta kollegor och våra värderingar; pålitliga, påhittiga och personliga.
Mer information om Arkitektkopia hittar du på www.arkitektkopia.se

 

Dela detta jobb

logga
Ekonomichef med intresse för affärsutveckling

Jurek