ekonomijobb.se

Ekonomichef GoCo Health Innovation City

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2021-09-22

Ansök nu

Ekonomichef GoCo Health Innovation City

Som Ekonomichef på GoCo kommer du få en viktig och betydande roll, där din möjlighet till påverkan är stor. Vi söker dig som har ett starkt affärsfokus och som vill vara med på GoCo´s spännande resa!

Du kommer få ett helhetsansvar för företagets ekonomifunktion samt få en bred roll där du bör ha förståelse för samtliga ekonomirelaterade arbetsuppgifter inom organisationen. Du kommer ansvara för den ekonomiska rapporteringen samt analys och resultatuppföljning. Vectura, ett helägt dotterbolag till IAB, ansvarar för redovisning och rapportering.  Så samarbetet med Vecturas ekonomifunktion är central.

Stort fokus kommer ligga på de mer affärsnära frågorna där du förväntas vara en aktiv och proaktiv businesspartner till organisationen. Vidare medverkar du i budgetarbetet samt tar fram årliga affärsplaner och prognoser. Du kommer också att säkerställa att procedurer och rutiner finns på plats, samt utveckla dessa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Projektuppföljning (fastighetsprojekt och exploateringsarbeten m.m.)

  • Framtagande av beslutsunderlag och presentationer till ledning, styrelse och ägare

  • Ansvar för framtagande och uppföljning budget, prognos och affärsplan

  • Utveckla och dokumentera processer

  • Analys och uppföljning av resultat, kassaflöde, projekt och nyckeltal

  • Stöd till personal avseende rutiner, fakturahantering, tidrapportering med mera

  • Tillse att hyresaviseringar utförs

  • Kontakt med revisorer

  • Ansvara/bistå i finansieringsfrågor med tillhörande underlag

  • Ha likviditeten under kontroll med tillhörande likviditetsprognos

Din Profil:

Vi tror att din personlighet är en framgångsfaktor! Du är en prestigelös, serviceinriktad och ansvarstagande person som brinner för ditt arbete. Vi tror också att du har en hög analytisk förmåga och är noggrann samt flexibel i ditt arbetssätt. Vidare ser vi att du är lösningsorienterad och drivs av att förändra och förbättra. Du är pedagogisk, har lätt för att kommunicera över gränserna och har god förståelse för verksamheten.

Fokus i rollen kommer vara att fortsätta skapa en ekonomifunktion som kan vara med på den tillväxtresa som bolaget befinner sig i. Det finns mycket på plats idag, men man vill gärna finna ytterligare synergier i processerna för att kunna arbeta mer effektivt.

Vi söker dig som har en högre ekonomisk utbildning och erfarenhet från likande roll såsom Ekonomichef eller Controller. Det är meriterande om du har arbetat i en liknande verksamhet såsom inom fastighetsutveckling- och/eller byggbranschen, gärna i en entreprenöriell miljö.

Hur gör jag nu?

I denna rekrytering samarbetar GoCo Health Innovation City med Mpya Finance. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande kallar till intervjuer. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Målberg på telefon 0733- 80 77 88 eller Martin Forssell på telefon 0733-81 36 33.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Dela detta jobb

Ekonomichef GoCo Health Innovation City

Mpya Finance AB