ekonomijobb.se

Ekonomichef

Företag Oleter Group AB
Ort
Utgår

2021-08-07

Ansök nu

Ekonomichef

Vi söker dig som är analytisk och prestigelös lagspelare, som är säker och trygg i din redovisning med vana att hantera helheten på en ekonomiavdelning.

Ocab Väst AB söker en ansvarstagande och driven lagspelare med bakgrund inom ekonomi och redovisning som vill vara med och utveckla en framåtriktad och verksamhetsnära ekonomifunktion i rollen som Ekonomichef. 

OM ROLLEN

I rollen som Ekonomichef på Ocab har du personalledande ansvar för bolagets ekonomifunktion som består av två medarbetare och arbetar tätt tillsammans med bolagets VD och platschefer. Du arbetar operativt och ansvarar för att bokslut och rapportering till koncernen håller hög kvalitet och sker i enlighet med satta deadlines. Du följer upp och analyserar bolagets resultat på månadsbasis och är kontaktperson mot myndigheter och revisorer. I nära samarbete med VD och ansvariga chefer sammanställer du budget och prognoser, arbetar fram nyckeltal och andra beslutsunderlag som stöd till verksamheten. Då Ocab strävar efter ständig förbättring och effektivisering av rutiner och processer kommer du även ansvara för att driva projekt och initiativ inom detta området.

VEM SÖKER VI?

Vi söker efter en analytisk och prestigelös person som är säker och trygg i sin redovisning och har vana från att hantera helheten på en ekonomiavdelning. Du gillar system, är en van användare av Excel och det är en fördel om du har tidigare erfarenhet från att arbeta i något BI-verktyg. Då vi lägger stor vikt vid att ekonomifunktionen ska vara en stödjande part mot övriga organisationen behöver du vara kommunikativ och trivas i en roll med många kontaktytor samt kunna förmedla och sammanställa ekonomisk information på ett tydligt och lättförståeligt sätt. Vidare söker vi efter en framåtriktad person som tycker om förändring och drivs av att utveckla både sig själv och andra. Rollen växlar mellan operativt redovisningsarbete och strategiska frågeställningar och ställer krav på en bred erfarenhet och förmågan att lyfta blicken och utgå ifrån ett större perspektiv när det behövs. För att bli framgångsrik i denna rollen behöver du ha ett genuint intresse för affären, god samarbetsförmåga och ett positivt synsätt. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har du tidigare erfarenhet från byggsektor, entreprenadbolag eller industri är detta en fördel.

ANSÖKAN

Ocab i Väst tar hjälp av Pro Tempore i denna rekrytering 

Låter tjänsten intressant? 

Då skickar du iväg din ansökan till rekrytering@protempore.com eller ansöker via LinkedIn. De arbetar löpande med urvalet så se därför till att skicka in din ansökan så fort du kan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Deras på T.0709-608797 eller på mail johanna@protempore.com. 

Dela detta jobb

Ekonomichef

Oleter Group AB