ekonomijobb.se

Ekonomichef

Ort
Utgår

2019-10-29

Ansök nu

Ekonomichef

Ekonomichef

Energihem i Sverige AB
Ekonomichef
Kommun: Sundsvall
Heltid
Tillsvidare
Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Energihem hjälper fastighetsägare att tjäna och spara pengar samt öka värdet på sin fastighet med hjälp av solceller, dörrar, fönster- och takbyte samt värmepumpar. Vi tillhandahåller både produkt och montering då vi har egna montörer som genomför arbetet. Vi är ett expansivt företag på frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom fönsterbyte med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar.

Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och våra produkter som ligger i tiden förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktör i landet.

Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar.

Vår vision är att bli en ledande aktör i Sverige inom försäljning av Solel och fönsterbyten.

www.energihem.com Vill du vara med i ett företag där allt just nu byggs från grunden inklusive nya rutiner inom ekonomi? Vi jobbar i team och har fasta delmål varje vecka, det är därför viktigt att du är en ledare som hela tiden ser till helheten för ekonomiteamet. Vana i Fortnox bokföringsprogram är meriterande.

Vi omsatte 88 miljoner 2018 och omsätter nu 25 miljoner per månad så tillväxten är extrem. Vi har 5 personer i ekonomiteamet och är över 80 personer på lönelistan plus 30 talet underentreprenörer som sysselsätts.

Som ekonomichef hos oss kommer du att ha ansvar för allt inom ekonomi såsom löpande bokföring, löner, periodisering, leverantörsfakturor, fakturering och ROT-avdrag, rapportering till ledning, månadsbokslut etc.

Ordning och reda både på skrivbordet och i det man gör värdesätter vi högt, likaså förmågan att hela tiden se förbättringar. Vi gillar inte orden, "så här har vi alltid gjort". Kan något förbättras så ska det förbättras. Du kommer att få ett smörgåsbord av arbetsuppgifter där du ständigt får arbeta med att utveckla vårt ekonomiteam och vår ekonomiprocesser. Din viktigaste roll är att agera som ledare och se över rutiner och processer för att optimera hela våra ekonomiadministration. Vi tror att du arbetat på ett företag med över 50 anställda och att du varit med om att bygga upp rutiner och arbetsflöden i andra bolag.

Välkommen med din ansökan till ett företag med framtidsutsikter och ett laddat ekonomiteam!

Arbetslivserfarenhet
Ekonomichef, 5 års erfarenhet eller mer (Krav)

Utbildning
Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom Företagsekonomi, handel och administration (Krav)

Kompetenser
Ekonomiplanering (Krav), Ekonomiadministration (Krav), Projektadministration (Meriterande), Personaladministration (Meriterande)

Språk
Svenska (Krav)

Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?
Arbetsplatsen ligger i kommunen Sundsvall i Västernorrlands län.

Arbetsgivaren
Energihem i Sverige AB
Se företagsprofil
Webbplats
http://www.energihem.com

Kontakt
Kontaktpersoner
Jörgen Sjölander
VD
jorgen.sjolander@energihem.com
0771-246246
0702016333

 

Dela detta jobb

Ekonomichef

Energihem i Sverige AB