ekonomijobb.se

Företagsinformation

Konvex AB bearbetar och förädlar animaliska biprodukter från svenska lantbruk och slakterier.Verksamheten arbetar efter naturens villkor och återför organiskt material till kretsloppet. För att producera hälsosamma och sunda produkter följer Konvex kvalitetssäkringsmetoden HACCP. Vi är ett helägt dotterbolag till Daka Denmark A/S som i sin tur ägs av tyska familjeföretaget Saria SE & Co. KG. Konvex har 32 anställda som arbetar på huvudkontoret i Lidköping eller på någon av våra två produktionsanläggningar i Krutmöllan och Mosserud. Tillsammans med två intressebolag omsätter vi ca 340 miljoner.
För mer info se www.konvex.se

Tjänstebeskrivning

Du har det övergripande ansvaret för ekonomi, redovisning och administration i tre bolag, säkerställer att redovisningen håller hög kvalitet och att rutiner och processer utvecklas och är effektiva.

Löpande arbetsuppgifter är att upprätta månads- och årsbokslut, deklarationer, koncernredovisning, rapportering, budget, kalkyler mm. Vi arbetar i Navision. Du håller dig också ständigt uppdaterad gällande relevanta lagar och regler, skattefrågor etc.

Dessutom har du personalansvar för ekonomifunktionen och ingår i företagets ledningsgrupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är civilekonom eller har motsvarande utbildning samt flera års erfarenhet av liknanade arbetsuppgifter. Du är van att använda excel och behärskar engelska och gärna även tyska, väl i tal och skrift. Eftersom vi har ägare från Danmark är det meriterande om du har lätt att förstå danska.

Som person är du strukturerad, noggrann och gillar att ha många bollar i luften.

Krav

Civilekonom eller motsvarande utbildning och flera års erfarenhet av liknande arbete
God engelska i tal och skrift

Vi samarbetar med Premier i denna rekrytering.
Alla frågor hänvisas till Stefan Larsson via mail
stefan.larsson@premier.se

Vi tar emot sista ansökningen 5 augusti via www.premier.se
under rubricerad tjänst.

logga

Ekonomichef

Företag Premier Service
Ort
Utgår

2018-08-05

Ansök nu

Dela detta jobb