ekonomijobb.se

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har cirka 64 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 800 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar.
Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 450 anställda och omsätter 600 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter:
* Fastighet
* Kost och städ
* IT-service
* Kundservice
Kost och städavdelningen söker nu en ekonomibiträde / lokalvårdare / kombitjänst på
87,5 % till poolen

ARBETSUPPGIFTER
I den fasta bemanningspoolen arbetar du på olika enheter inom Kost och städ.

I arbetsuppgifterna ingår bl.a. salladsberedning, koka ris/pasta/potatis, tillreda frukost och förbereda mellanmål. Vidare ingår servering, sköta disk, egenkontroll för kök, beställning av varor.

I lokalvården ingår daglig städning samt att kunna hantera städmaskiner.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är positiv, har service- och ansvarskänsla och tycker om att arbeta med människor. Du ska ha servicetänk med kunder och personal i fokus
Livsmedelslinje alt Storhushåll och restaurang linje eller likvärdig utbildning
Lokalvårdsutbildning PRYL/SRY med certifiering eller liknande utbildning
Dokumenterade kunskaper i Word och Outlook
Körkort B
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

ÖVRIGT
Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser.

Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!

Logga

Ekonomibiträde/lokalvårdare/kombitjänst i poolen

Företag Varbergs Kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-28

Ansök nu

Dela detta jobb